Beloftevolle Onderneming van het Jaar

Finalisten

  • Share

Ballon Media

Ballon Media wordt opgericht in 2008. Het brengt de activiteiten van ‘De Ballon’, een kinderboekenuitgever met meer dan twintig jaar ervaring, boekenverdeler ‘Balloon Books’ en het striplabel ‘Mezzanine’ samen onder een gemeenschappelijke koepel, en specialiseren zich verder in deze 3 activiteiten.

Biocartis

Biocartis onwikkelt een reeks van innovatieve diagnostische producten, onder meer op kankerdiagnostiek, waarmee het accuraat en betrouwbaar analyseren van biomerkers snel en eenvoudig kan worden uitgevoerd. Hierdoor zijn artsen beter in staat om de optimale therapie voor een patient te selecteren en op te volgen.

LayerWise

LayerWise werd in 2008 opgericht als spin-off van de KUL. Zij ontwikkelen productiemachines waarmee ze de grenzen van Metaal 3D Printing verleggen op vlak van snelheid, nauwkeurigheid en bouwvolume, en richten zich o.a. op industriële, medische en tandheelkundige toepassingen.

Medec

Medec beschikt over 40 jaar ervaring in anesthesie en richt zich als een van de enigebedrijven ter wereld exclusief op beademingsoplossingen. Hun aanbod groeide uit tot een breed gamma voor het operatiekwartier, gaande van eenvoudige toestellen tot ventilatoren en complete beademingswerkstations voor tal van toepassingen.

Zappware

Zappware levert digitale televisie applicaties zoals Electronische Programmagids, Video op Aanvraag, Personal Video-recording, Social Media, Mediacenter,… en dit op een zeer breed gamma van consumentenapparaten, zoals Set Top Boxen, tablets, smartphones, Smart TV’s, etc.