Onderneming van het Jaar

  • Share

Save the date: ‘Onderneming van het Jaar 2015’: dinsdag 20 oktober 2015


>> Ik wens mij in te schrijven voor de prijsuitreiking van 20 oktober <<


‘Onderneming van het Jaar®’ is een unieke bekroning die al even unieke bedrijven in de spotlight zet. Deze bedrijven verdienen dat niet alleen omdat hun cijfers bewijzen dat hun ondernemerschap vruchten afwerpt.Zij geven ook blijk van een gedurfde visie, deugdelijk bestuur, internationalisatie en geëngageerd teamwork.Zij zijn het mooiste bewijs dat ondernemen met durf en verbeelding in België nog steeds loont en inspireert.

Voldoende reden om met gepaste trots een jaar lang de titel ’Onderneming van het Jaar®’ te dragen.Katoen Natie is verkozen tot
‘Onderneming van het Jaar 2014’.


Brussel, 14 oktober 2014. Katoen Natie is verkozen tot ‘Onderneming van het Jaar 2014’. EY organiseert dit jaar de feestelijke 20ste editie van de ‘Onderneming van het Jaar’-award in samenwerking met De Tijd en BNP Paribas Fortis. Katoen Natie haalde het tijdens deze jubileumeditie van Kinepolis, Ontex, Van de Velde en Vyncke en mocht de award ontvangen uit handen van Z.M. de Koning. Ook de 19 vorige winnaars van de award woonden de prijsuitreiking bij.

Lees meer...


CMOSIS is Beloftevolle Onderneming 2014

Het Antwerpse CMOSIS is de laureaat voor ‘De Prijs van de Vlaamse Regering voor de Beloftevolle Onderneming 2014’, een award die ondertussen aan zijn 9de editie toe is. CMOSIS haalde het van Emulco, Icsense en Showpad, en ontving vanavond de award uit handen van Vlaams Minister-President Geert Bourgeois.

Lees meer...


Onderneming van het Jaar®’ is de meest begeerde businessbekroning van ons land. Een titel die enkel is weggelegd voor het kruim van de Belgische ondernemingen die zich onderscheiden op het vlakvan ondernemerschap, innovatie, strategie, doorzettingsvermogen, internationalisatie en verantwoord bestuur. De winnaar oogst bewondering van de hele bedrijfswereld en geniet heel wat mediaaandacht.
Bovendien opent de titel deuren naar nieuwe markten en klanten.

Innovatief ondernemerschap, een gezonde financiële positie en de durf en het doorzettingsvermogen om verder te groeien.