Onderneming van het Jaar

  • Share

>> Save the date: ‘Onderneming van het Jaar 2015’: dinsdag 20 oktober 2015>> Klik hier voor de foto's van de jubileumeditieKatoen Natie is verkozen tot
‘Onderneming van het Jaar 2014’.


Brussel, 14 oktober 2014. Katoen Natie is verkozen tot ‘Onderneming van het Jaar 2014’. EY organiseert dit jaar de feestelijke 20ste editie van de ‘Onderneming van het Jaar’-award in samenwerking met De Tijd en BNP Paribas Fortis. Katoen Natie haalde het tijdens deze jubileumeditie van Kinepolis, Ontex, Van de Velde en Vyncke en mocht de award ontvangen uit handen van Z.M. de Koning. Ook de 19 vorige winnaars van de award woonden de prijsuitreiking bij.

Lees meer...


CMOSIS is Beloftevolle Onderneming 2014

Het Antwerpse CMOSIS is de laureaat voor ‘De Prijs van de Vlaamse Regering voor de Beloftevolle Onderneming 2014’, een award die ondertussen aan zijn 9de editie toe is. CMOSIS haalde het van Emulco, Icsense en Showpad, en ontving vanavond de award uit handen van Vlaams Minister-President Geert Bourgeois.

Lees meer...

>> Klik hier voor een overzicht van alle finalisten.


Onderneming van het Jaar®’ is de meest begeerde businessbekroning van ons land. Een titel die enkel is weggelegd voor het kruim van de Belgische ondernemingen die zich onderscheiden op het vlakvan ondernemerschap, innovatie, strategie, doorzettingsvermogen, internationalisatie en verantwoord bestuur. De winnaar oogst bewondering van de hele bedrijfswereld en geniet heel wat mediaaandacht.
Bovendien opent de titel deuren naar nieuwe markten en klanten.

Innovatief ondernemerschap, een gezonde financiële positie en de durf en het doorzettingsvermogen om verder te groeien.