Overheidsorganisatie van het Jaar

  • Share

View this page in French


EY Overheidsorganisatie van het Jaar

 

>> Klik hier voor de foto's <<

 

Het Federaal agentschap voor de kinderbijslag, VDAB, RTBF, VISIT.BRUSSELS, IMOG en politiezone Mons-Quévy zijn de zes winnaars van de tweede editie van ‘Overheidsorganisatie van het Jaar®’.
Speciale vermelding van de jury voor FAMIFED.

EY, in samenwerking met De Tijd/L'Echo en BNP Paribas Fortis kende de onderscheidingen van ‘Overheidsorganisatie van het Jaar®’ 2015 toe, in aanwezigheid van Eerste Minister Charles Michel, ministers-presidenten Rudy Demotte, Paul Magnette & Rudi Vervoort, Minister van Defensie, belast met Ambtenarenzaken, Steven Vandeput en Viceminister-president van de Vlaamse Regering Hilde Crevits. De awards van ‘Overheidsorganisaties van het Jaar®’ zetten organisaties en instellingen in de kijker die zich onderscheiden op het vlak van strategie, klantgerichtheid, effectiviteit, efficiëntie en duurzaamheid.

Lees het persbericht >>

 

Doel

Met deze awards wensen de initiatiefnemers waardering en erkenning uit te spreken voor doeltreffende en innoverende overheidsorganisaties die burgers en bedrijven ten goede komen.
Aldus willen de initiatiefnemers ook de onmisbare  en ondersteunende kracht van overheidsorganisaties onder de aandacht brengen. Centrale boodschap is dat de overheid een moderne omgeving is waar talentvolle mensen graag werken en waar objectieven en meetbare resultaten richtinggevend zijn. Tegelijkertijd zullen de genomineerden dienen als een aanmoediging  voor alle overheidsorganisaties die zich dagdagelijks inzetten in functie van een klantgerichte dienstverlening.