Overheidsorganisatie van het Jaar 2016

Een initiatief van EY, BNP Paribas Fortis en De Tijd / L’Echo

  • Share

View this page in French

Schrijf u vandaag nog in op deze website en kom de 12 finalisten aanmoedigen op donderdag 24 maart 2016: dan worden namelijk de laureaten bekendgemaakt van ‘Overheidsorganisatie van het Jaar® 2016’. Dit prestigieuze event zal opnieuw plaatsvinden in het Square Brussels Meeting Centre, Kunstberg te Brussel. We ontvangen u graag vanaf 16u00.

Meer informatie
ARPS

De inschrijvingsperiode voor het selectieproces n.a.v. editie 2016 van ‘Overheidsorganisatie van het Jaar®‘ is momenteel afgelopen. Op onze website kan u wel nog steeds terecht voor meer informatie omtrent de selectieprocedure voor deze prestigieuze prijsuitreiking.

Niet getreurd, in de zomer van 2016 zal op deze website meer informatie bekendgemaakt worden over de selectieprocedure en de lancering van editie 2017.

Hou deze pagina’s dus zeker in de gaten!

Meer informatie
ARPS

‘Overheidsorganisatie van het Jaar®’ is een initiatief dat in het leven werd geroepen door organisatoren EY, De Tijd / L’Echo en BNP Paribas Fortis en dit jaar reeds aan z’n derde editie toe is.

Op deze website vindt u meer informatie terug over het ontstaan van dit initiatief, de laureaten van de vorige edities, andere gerelateerde publicaties en evenementen.

Meer informatie

Overheidsorganisatie van het Jaar® 2016’ is een initiatief van EY, BNP Paribas Fortis en De Tijd / L’Echo.

Overheidsorganisatie van het Jaar 2015