Overheidsorganisatie van het Jaar

  • Share

View this page in French


EY Overheidsorganisatie van het Jaar


>> Klik hier om uw aanwezigheid te bevestigen <<

 

Welke overheidsorganisaties worden de opvolgers van Kruispuntbank Sociale Zekerheid, VRT, eWBS, MIVB en Stad Genk?

Na een succesvolle eerste editie van de verkiezing ‘Overheidsorganisatie van het Jaar®’, zijn de organisatoren EY, De TIJD/ L’Echo en BNP Paribas Fortis verheugd om dit initiatief voor een tweede maal te lanceren. Als trouwe organisatoren van de verkiezing ‘Onderneming van het Jaar®’ kiezen deze partners er ook dit jaar voor om hun erkenning te uiten voor de publieke sector.
Naar analogie met de eerste editie zullen diverse overheidsorganisaties, instellingen, diensten en afdelingen op verschillende niveaus kunnen deelnemen aan deze prijsuitreiking. Een onafhankelijke jury van bedrijfsleiders en academici zullen overheidsorganisaties beoordelen die zich weten te onderscheiden op het vlak van klantgerichtheid, strategie, effectiviteit & efficiëntie en duurzaamheid.

>> Klik hier voor meer informatie over de finalisten <<

 

Doel

Met deze awards wensen de initiatiefnemers waardering en erkenning uit te spreken voor doeltreffende en innoverende overheidsorganisaties die burgers en bedrijven ten goede komen.
Aldus willen de initiatiefnemers ook de onmisbare  en ondersteunende kracht van overheidsorganisaties onder de aandacht brengen. Centrale boodschap is dat de overheid een moderne omgeving is waar talentvolle mensen graag werken en waar objectieven en meetbare resultaten richtinggevend zijn. Tegelijkertijd zullen de genomineerden dienen als een aanmoediging  voor alle overheidsorganisaties die zich dagdagelijks inzetten in functie van een klantgerichte dienstverlening. 

 

Noteer alvast de datum!

Dinsdag 3 maart 2015
Prijsuitreiking ‘Overheidsorganisatie van het jaar®’ in het Meeting Centre SQUARE, Kunstberg te Brussel.