Agenda

EY Human Capital Forum

Share, Learn and Connect

  • Share
Human Capital Forum
Chennai

 
Date: 16 September 2013
Venue: Vivanta by Taj,  Connemara, Chennai

Program Agenda
Time Duration Topic Speakers
9.15 to 9.45 AM 30 min Registration and tea  
9.45 to 10.00 AM 15 min Opening remarks Sonu Iyer, Tax Partner & National Leader - Human Capital Services, EY
10.00 to 10.45 AM 45 min Deputation Structure - Tax Challenges.
Interactive session on tax challenges associated with various inbound deputation structures - Corporate Tax, Personal Tax and Indirect Tax

B Sriram, Tax Partner, EY

Rengarajan Srinivasan, Vice President, Vestas Wind Technology

Viswanathan K, CFO, iNautix Technologies

Vidya Nagarajan, Tax Partner, EY

Moderator

Alok Agrawal, Tax Director, Human Capital Services, EY

10.45 to 11.30 AM 45 min Interactive session with a Senior Officer from the Employees' Provident Fund Organization, Chennai on Provident Fund regulations for International Workers Senior officer from Employees' Provident Fund Organization, Chennai

Facilitated by Sonu Iyer, Tax Partner & National Leader - Human Capital Services, EY
11.30 to 11.45 AM   Tea break 
11.45 AM to 12 noon 15 min Immigration - Updates Alok Agrawal, Tax Director, Human Capital Services, EY
12 noon to 12.50 PM 50 min Panel discussion on "Challenges and Best Practices in Mobility" comprising representatives from Industry, facilitated by EY Partner

B.Seethalakshmi, Head of Finance, American International School, Chennai

Camille Allauzen, International Mobility Manager, Michelin India TamilNadu Tyres

Moira Dickson, Head of International Talent Deployment, Standard Chartered Bank

R Mohan, Vice President, Global Mobility, Cognizant Technology Solutions

Subash Ganapathy, Senior General Manager - HR, BMW India

Moderator

Sonu Iyer, Tax Partner & National Leader - Human Capital Services, EY

12.50 to 1.00 PM 10 min Closing remarks V. Ranganathan, Tax Partner, EY
1 PM onwards   Lunch