Onderneming van het Jaar

Finalisten

  • Share

Bekijk hier de winnaars van voorgaande jaren

Caviar Group

Caviar Group heeft kantoren in Brussel, Los Angeles,Parijs, Londen, Amsterdam en Praag. Caviar werdopgericht in 2004 in België, en is actief in de productievan commercials, videoclips, tv-series en films en in depostproductie. Door de jaren heen werd het Belgischemodel met succes naar de andere landen gekopieerd.


Cegeka

De familiale Cegeka Groep is opgericht in 1992 enkenmerkt zich in de ICT sector door zijn hoge toegevoegdewaarde diensten rond private cloud en agile softwareontwikkeling. Ondertussen zet Cegeka zijn Europeseexpansie verder met als ambitie een pan-Europesereferentiespeler in zijn sector te worden.


Noordzee Helikopters

Noordzee Helikopters Vlaanderen (NHV) biedthelikopterdiensten aan voor olie- & gasbedrijven,overheden en ziekenhuizen. Dankzij hun ondernemerschap,flexibiliteit, gekwalificeerd personeel, en bewezen trackrecord in veiligheid en betrouwbaarheid, is NHV op16 jaar tijd uitgegroeid tot een internationale speler met15 basissen op 3 continenten.


Willemen Groep

Willemen Groep is ontstaan in 1999 en is internationaalactief in de bouwsector als aannemer, toeleverancier enprojectontwikkelaar. Door de complementariteit van debouwbedrijven kan de familiale groep aan zijn klanteninnovatieve, duurzame oplossingen bieden in de burgerlijkebouwkunde, de industriebouw, het residentiële segment,de algemene utiliteitsbouw, de wegenbouw en in complexeprojecten waarbij financiering en onderhoud inbegrepenzijn.