• Share


EYnovation

Neem een vliegende start

EY ondersteunt je startup vanaf het prille begin. Wij bieden hulp bij alle strategische, juridische en financiële zaken waar je mee te maken zult krijgen – in welke fase je onderneming zich ook bevindt. Op deze site vind je handige informatie voor startups, updates over evenementen en initiatieven en de EY-contacten in je regio.

EYnovation launchpad

Events & workshops

9-11 December

Logistics of the Future Hackathon
This hackathon will be the biggest and boldest of its kind, and will showcase the innovative character of the city of Antwerp and the Port of Antwerp.
Meer info
14 november 2016

In the Spotlight
Dit is een reizend netwerk-event dat tot doel heeft bepaalde topics in de kijker te zetten en een community op te bouwen.
Meer info

datum volgt

Launchpad Meetups
Met de launchpad meetups geeft EY de startups de kans hun high potential idee te pitchen voor een of meerdere belangrijke potentiële klanten uit het EY-klantennetwerk binnen de sector van de starter.

Nieuws & interviews

Persbericht

Om de digitale uitdagingen van vandaag aan te pakken, wordt de allereerste haven-hackathon “Logistics of the Future” (#LOFTA2016) georganiseerd. Een evenement waarop experts met verschillende achtergronden samen komen om digitale oplossingen te ontwikkelen...
Persbericht

EYnovation is één van de partners die werd geselecteerd, in een vernieuwde vorm van resultaatgerichte samenwerking. Meer starters, meer blijvers en meer groeiers, is de doelstelling...

Contacten

EYNovation

Wouter Desmet
Tel: +32 (0)9 242 51 06
wouter.desmet@be.ey.com
Philippe Verhoeven
Tel: +32 (0)3 270 13 36
philippe.verhoeven@be.ey.com