Advisory

EY - Careers
 • Share

View this page in English  - French

Je carrière bij Advisory: organisaties helpen om beter te presteren

De huidige marktomstandigheden worden gekenmerkt door een mix van uitdagingen, onzekerheden en felle concurrentie. Steeds vaker vragen opdrachtgevers ons hoe ze onder deze omstandigheden succesvol kunnen opereren. Gezamenlijk buigen we ons over de situatie. En komen we tot een duurzame verbetering van hun prestaties. Daarom zoeken we talentvolle professionals voor ons mondiale Advisory-netwerk.

Voor jou betekent dat een grote variatie in de uitdagingen die je tegenkomt. En dé kans om de onderneming van onze cliënten te leren kennen en positief te beïnvloeden. Net als je eigen carrière. Door onze geïntegreerde aanpak strekken je werkzaamheden zich uit over alle soorten cliënten in een breed scala aan sectoren.

Wij zijn op zoek naar professionals die op een of meer van de volgende gebieden willen excelleren:

 • Customer
 • Finance
 • Supply Chain
 • IT
 • Risk Management
 • Actuariaat

Binnen Advisory onderscheiden we vier zakelijke hoofdgebieden. Klik op de tabs om hier meer over te lezen.

Verbeteringen doorvoeren bij gerenommeerde ondernemingen wereldwijd

Als adviseur Performance Improvement help je organisaties om in een snel veranderende omgeving beter te presteren. Je werkt in multidisciplinaire teams die gezichtspunten bieden rond elke uitdaging. Je krijgt de kans om in een van onze competentiegroepen gericht aan je capaciteiten te werken. Dit zijn:

 • Finance
 • Customer
 • Supply Chain
 • IT Advisory
 • Risk management
 • Actuariaat

Daarnaast werk je nauw samen met professionals uit andere onderdelen van onze organisatie, met name Risk. Wij helpen je om je doelstellingen te behalen door je professionele ontwikkeling te ondersteunen. En door je met uiteenlopende cliënten en projecten ervaring te laten opdoen.

Binnen Advisory onderscheiden we vier zakelijke hoofdgebieden. Klik op de tabs om hier meer over te lezen.

Met cliënten samenwerken om risico’s te signaleren en erop in te spelen

Risicomanagement is erop gericht om de bedrijfsprestaties te beschermen. Het resultaat blijvend te verbeteren. En het verkrijgen van inzicht in de risico's en het maken van plannen om deze te beheersen. Als Risk-professional werk je voor multinationals en overheden. Je helpt cliënten bij het ontwikkelen van een integrale, holistische risicobenadering. En bij het optimaal gebruikmaken van hun interne controlemaatregelen. 

Je houdt je bezig met de uitvoering van een aantal belangrijke en toonaangevende interne controle- en risico- opdrachten in de wereld. Daarnaast werk je voor multidisciplinaire opdrachten in teamverband samen. Vooral op Performance Improvement. Dit om internationale cliënten te helpen bij hun transformatie en bij het blijvend verbeteren van hun bedrijfsprestaties.

Cliënten helpen om de risico’s en voordelen van IT te overzien.

 Zonder IT geen succes. Binnen IT Risk & Assurance (ITRA) help je opdrachtgevers bij de beheersing van IT-kosten en hun IT-risicopositie. Je doel: IT zo optimaal mogelijk inzetten. En IT-risico’s te beheersen in overeenstemming met de bedrijfsstrategie. Opdrachtgevers moeten erop kunnen vertrouwen dat de belangrijkste IT-risico’s effectief worden gesignaleerd, onderkend en beheerst.

Je houdt je bezig met opdrachten op het snijvlak van bedrijfskunde en ICT. Jouw advies is gericht op betrouwbaarheid, beveiliging en effectiviteit van informatiesystemen. Door de voortdurende groei op IT gebied is ook het vak van EDP Audit steeds in ontwikkeling. Er is daarom voldoende ruimte om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling.

Cliënten helpen bij complexe vraagstukken door het bieden van geïntegreerde dienstverlening.

EY Actuarissen is de grootste actuariële adviesgroep bij een multidisciplinaire dienstverlener. Je bedient ondernemingen, pensioenfondsen, verzekeringsmaatschappijen, banken, asset managers en particulieren bij het oplossen van vraagstukken op het gebied van financial engineering (insurance services en asset risk management) en employee benefits.

Als Actuaris help jij opdrachtgevers beter te laten presteren door hen te adviseren op het gebied van financiële vraagstukken.  Complexe zakelijke problemen signaleer en analyseer je en je lost ze vervolgens ook op. Met succes. Vaak zijn het de meest uitdagende projecten waar je in teamverband je tanden in zet – én het verschil maakt