Industries

EY - Careers
  • Share

View this page in English  - French

Advisory, Assurance, Tax of Transactions? Je doet altijd waardevolle ervaring op.

In welke sector je ook werkt, je maakt deel uit van een multidisciplinair team. En je werkt rechtstreeks voor cliënten overal ter wereld. Je helpt hen om hun doelstellingen te behalen en effectiever te concurreren.

Lees verder over de sector van jouw voorkeur.

Automotive

Careers Het Automotive-netwerk van EY richt zich op de megatrends in de wereldwijde auto-industrie. Als sectorspecialist werk je samen met collega’s van Assurance, Tax, Transactions en Advisory. Zo combineer je jouw kennis met die van anderen en anticipeer je op markttrends. Je signaleert de gevolgen ervan voor onze cliënten en ontwikkelt een visie waarmee je cliënten vooruit kunt helpen.

Oil & Gas

Careers De olie- en gassector: toenemende regeldruk, prijsschommelingen, geopolitieke factoren. Elk aspect brengt grote uitdagingen met zich mee. En uitgelezen kansen voor getalenteerde professionals. Je combineert je kennis met die van getalenteerde collega’s. Anticipeert op markttrends. Signaleert de gevolgen daarvan voor cliënten. Gezamenlijk ontwikkel je een visie voor de spelers in deze markt.

Consumer Products

Careers De wereldwijde recessie heeft de markt voor consumentenproducten ingrijpend veranderd. Consumenten zijn prijsbewuster, de druk van klanten en concurrenten is sterker, de kosten van grondstoffen hoger en wisselkoersen volatieler. Producenten zijn daarom bezig af te slanken: zij willen wendbaar blijven. En ze zeer operationeel gericht. Als sectorspecialist combineer je je kennis met die van getalenteerde collega’s. Je anticipeert op markttrends. Signaleert de gevolgen ervan voor onze cliënten. En je ontwikkelt een visie op hoe zij kunnen reageren.

Power & Utilities

Careers Geen sector die een grotere transformatie doormaakt dan de energiesector. Bedrijfsmodellen veranderen radicaal. Consolidatie, schaarste, innovaties en de roep om duurzame energie maken dit tot een razend interessante sector. Aan jou als sectorspecialist de taak om cliënten bij al deze ontwikkelingen terzijde te staan.

Government and Public Sector

CareersOverheidsinstellingen en non-profitorganisaties zoeken naar nieuwe antwoorden op complexe uitdagingen. Als sectorspecialist ben je enthousiast en gedreven – daar waar het gaat om het helpen van onze cliënten bij het behalen van hun doelstellingen. Samen met toegewijde collega’s ben je de aangewezen persoon om overheidsinstanties en -organisaties terzijde te staan. Je ontwikkelt werkwijzen waarmee zij het publiek beter van dienst kunnen zijn.

Private Equity

CareersWaardecreatie gaat verder dan de investeringscyclus van een private-equityfirma. En omvat ook advisering omtrent portfoliobedrijven en fondsen. Als sectorspecialist verleen je maatwerkdiensten aan private-equityfondsen zodat ze effectiever kunnen concurreren. Van het proces van transacties tot een goed beheer van de investeringen en de prestaties van de portfoliobedrijven. Daarbij ligt de nadruk ligt op markt-, sector- en regelgevingskwesties.

Life Sciences

CareersOns Life Sciences-netwerk helpt biotech-ondernemingen bij de uitdagingen in elke fase van hun ontwikkeling. Als sectorspecialisten ben je werkzaam voor uiteenlopende cliënten. Van early start-ups tot gevestigde farmaceuten. Je helpt deze bedrijven om innovatieve samenwerkingsverbanden aan te gaan. Of hun bedrijfsvoering te verbeteren, aan regelgeving te voldoen of nieuwe markten te verkennen. Jij kunt het verschil maken.

Real Estate

Careers De vastgoedsector zit in een fase van transformatie. Nieuwe regelgeving, duurzaamheid, financiële risico’s, kritische huurders: er zijn genoeg uitdagingen om op te pakken. Voor vastgoedpartijen en voor jou als sectorspecialist. Samen met je collega’s help je cliënten om in deze wereld succesvol te zijn.

Media & Entertainment

CareersWie worden de winnaars in de wereld van de media en entertainment? Integratie en aanpassingsvermogen  zijn de kritische succesfactoren voor de spelers in de media- en entertainmentbranche. Als sectorspecialist combineer je je kennis met die van collega’s die alles weten van media en entertainment. Je anticipeert, signaleert, reageert en adviseert. Samen met collega’s ontwikkel je voor onze cliënten een visie. En lever je een bijdrage om je cliënten op voorsprong te brengen - en te houden.

Technology

CareersVoortdurende innovaties, een steeds kortere time to market, wisselende consumentenbehoeften. Niets is veranderlijker dan de technologiesector. Jij als sectorspecialist help cliënten om te gaan met deze veranderingen. Samen met getalenteerde collega’s anticipeer je op markttrends, signaleer je de gevolgen ervan en ontwikkel je een visie voor cliënten.

Mining & Metals

CareersNu de metaalprijzen volatieler zijn dan ooit, breekt voor de mondiale mijnbouw- en metaalsector een nieuw tijdperk aan. Er zijn volop kansen en uitdagingen. Aan jou als sectorspecialist de taak om hierop te anticiperen. Wat zijn de trends en de gevolgen ervan voor cliënten? Welke visie past daarbij? Samen met je collega’s help je cliënten om in deze volatiele wereld succesvol te zijn.

Telecommunications

CareersTelecombedrijven opereren in een fascinerende arena. De uitdagingen zijn legio: operationele efficiency, convergentie, nieuwe technologie en toenemende regeldruk. Jij als sectorspecialist weet wat er speelt. En werkt samen met collega’s in dit boeiende speelveld om cliënten optimaal te bedienen. Ons Telecommunications-netwerk heeft vestigingen in Parijs, Keulen, Johannesburg, Delhi, Beijing en San Antonio. Samen met collega’s help je telecombedrijven om succesvol te zijn, vandaag en morgen.

 

Je carrière bij Financial Services: cliënten helpen in een grillige en gereguleerde wereld.

Bij ons Financial Services-team beoordeel je de systemen en controlemaatregelen van onze cliënten. Maar je adviseert hen ook over marktontwikkelingen en hoe ze daarop in moeten spelen.

Je werkterrein: de hele wereld. Je doet waardevolle ervaringen op. En profiteert van toonaangevende mogelijkheden voor professionele ontwikkeling. Je krijgt de ondersteuning die je nodig hebt om het maximale uit jezelf te halen.

Binnen Financial Services ga je op een of meer van onderstaande  gebieden aan de slag. Je doet je ervaring vooral binnen één gebied op, maar werkt daarbij nauw samen met de andere. Zo reik je cliënten oplossingen aan waarmee zij hun doelstellingen kunnen behalen.

Asset Management

CareersDe sector vermogensbeheer maakt snelle veranderingen door. Als sectorspecialist help je asset managers  om met de dagelijkse druk van deze veranderingen om te gaan. Je werkzaamheden omvatten: het managen van de groei van de onderneming, het managen van risico’s en transparantie bieden. Maar je helpt cliënten ook bij de voorbereiding op kritische vragen van toezichthouders.

Banking & Capital Markets

CareersBanken en effectenbedrijven zijn bezig om zichzelf opnieuw uit te vinden. Wereldwijde concurrentie, vergaande regulering, veeleisende stakeholders – de lijst van uitdagingen is lang. Zij vertrouwen op sectorspecialisten als jij. En jij weet alles van de sector. En combineert je expertise met die van collega’s van EY. Gezamenlijk formuleer je manieren en visies om de uitdagingen van cliënten te adresseren.

Insurance

CareersVerzekeraars herzien hun businessmodel. Zij dienen complexe kwesties rond regelgeving en risicomanagement te pareren. Zij zijn druk bezig met hun bedrijfsvoering en wijze van verslaggeving. Gelukkig zijn zij verzekerd van sectorspecialisten als jij. Je helpt hen om te gaan met de issues van vandaag en morgen in een snel veranderende wereld. En om daarbij succesvol te zijn.