Support Services

EY - Careers
  • Share

View this page in English  - French

Je carrière bij Support Services: de transformatie van onze activiteiten managen

Onze ondersteunende diensten heten bij ons: Support of Core Business Services. Zij helpen ons bij een efficiënte, effectieve bedrijfsvoering. Finance, IT, HR, Administrative Support, Marketing, Knowledge en Business Development. Waar je ook aan de slag gaat, je speelt een cruciale rol bij de uitvoering van onze veranderingsstrategie wereldwijd. Je hebt elke dag te maken met nieuwe mensen, andere culturen en verschillende achtergronden. Genoeg uitdagingen dus. Elke dag opnieuw.

Finance

Careers Onze Finance-professionals zijn verantwoordelijk voor de financiële integriteit en een duidelijke rapportage van onze resultaten. In dit team zorg je voor financiële rapportages die nauwgezet en consistent zijn. Ze  voldoen aan wereldwijde financiële grondslagen en standaarden en aan lokale wet- en regelgeving. Je werkt met andere EY-onderdelen samen en deelt financiële ervaring en inzichten met anderen. Je krijgt alle steun die je nodig hebt om up-to-date te blijven. En je krijgt het advies en de support die je nodig hebt om je eigen professionele doelstellingen te behalen.

IT

Careers Ben je werkzaam binnen onze IT-teams, dan bied je support bij het onderhoud en de verbetering van onze IT-infrastructuur. Samen met je team verleen je helpdesk-, netwerk- en datacenterdiensten. Maar ook pc-ondersteuning en diensten op het gebied van telecom en IT-producten. Waar het op neerkomt: je zorgt ervoor dat onze 190.000 medewerkers onze cliënten optimaal van dienst kunnen zijn.

HR

Careers Onze HR-professionals werken aan de ontwikkeling en uitvoering van onze people-strategie. Zij bepalen voor een groot deel de uitvoering van onze plannen. Je biedt onze medewerkers de programma's en hulpmiddelen waarmee zij het maximale uit zichzelf kunnen halen. Je ontwikkelt strategieën op het gebied van prestatiemanagement, leiderschapsontwikkeling, training, beloning, werving en selectie, en meer. Ook introductie van nieuwkomers en rapportageprocessen. Je bent in een centrale functie of binnen een van onze servicelines werkzaam.

Knowledge

Careers Als lid van ons Knowledge-team zorg je ervoor dat onze professionals over de juiste tools en informatie kunnen beschikken. Het Knowledge-team zorgt ervoor dat kennis en informatie optimaal gedeeld en beheerd kunnen worden. Je adviseert medewerkers en teams over een effectief gebruik van content en hulpmiddelen. Je bent onderdeel van een team dat altijd in beweging is. Zelf sta je vooraan in de ontwikkelingen. En help je  collega’s bij EY om cliënten optimaal van dienst te kunnen zijn.