Tax

EY - Careers
  • Share

View this page in English  - French

Je carrière bij Tax: de klippen van complexiteit omzeilen

Als ervaren belastingprofessional heb je oog voor de complexe kwesties waarmee onze multinationale cliënten en snel groeiende start-ups te maken hebben. Je rol als betrouwbaar adviseur is daarom belangrijker dan ooit.

Beschik jij over diepgaande vaktechnische kennis? Ben je uitstekend in staat bent om relaties met cliënten te onderhouden en ook in intellectueel opzicht een doorbijter? Dan ben je welkom in ons wereldwijde netwerk. Daarbij werk je in multifunctionele teams en in diverse landen en sectoren.

Business Tax Services

Careers

Onze Business Tax-professionals staan bedrijven terzijde zodat zij kunnen voldoen aan complexe uitdagingen op het gebied van aangiften, compliance en planning. Maar ook als het gaat om hun fiscale beleid en fiscale geschillen. Business Tax services bestaat uit de volgende onderdelen:


  • Business Tax Advisory
  • Business Tax Compliance
  • Tax Accounting & Risk Advisory

Je focust je op een of meer vormen van dienstverlening. Je werkt voor uiteenlopende cliënten. Van ondernemers tot gevestigde, wereldwijd opererende organisaties. Daardoor ontwikkel je zowel binnen Nederland als internationaal je fiscale en zakelijke capaciteiten. In de volle breedte en in de diepte. Zo werk je actief aan je carrière.

Human Capital

Careers

Onze Human Capital-professionals staan grote ondernemingen wereldwijd bij om hun werknemers overal ter wereld werkzaam te laten zijn. Daarvoor hebben we een gespecialiseerd model ontwikkeld. Hierbij zijn onze Core Services en Advisory Offerings geïntegreerd. Daardoor kunnen we onze cliënten optimaal helpen om hun personeelsbestand op mondiaal niveau te managen en operationele verbeteringen door te voeren.

Ga je bij ons wereldwijde team aan de slag, dan ontwikkel je je tot een uitstekend fiscalist. We bieden je uitdagende kansen bij:

  • Global Immigration
  • Performance & Reward

Wij vinden het van groot belang dat wij onze aanpak op de behoefte van de cliënt afstemmen. Wij geloven in intensief communiceren. En we nemen de tijd om een hechte, duurzame relatie op te bouwen met cliënten.

Indirect Tax

Careers

Onze Indirect Tax-professionals werken voor cliënten die binnen Nederland en daarbuiten goederen afzetten en diensten verlenen. Je adviseert hen over de effecten van indirecte belastingen zoals btw op hun toeleveringsketen en over hun financiële en administratieve systemen.

Je signaleert risico’s en stelt deze aan de orde. Je adviseert over de fiscale gevolgen van internationale handel en helpt cliënten om te voldoen aan douaneregels. Je doet werkervaring op in de volle breedte: in diverse sectoren en met de mogelijkheid om internationaal werkzaam te zijn. Daarbij krijg je de support die je nodig hebt om een effectieve Tax-professional te zijn.

International Tax

Careers

Onze International Tax-professionals verlenen multinationals ondersteuning bij het afstemmen van hun fiscale positie op hun bedrijfsstrategie. Om zodoende hun voorsprong te behouden en aandeelhouderswaarde te bieden. Je adviseert cliënten over ‘cross border’ transacties, beoordeelt hun internationale fiscale strategie en verleent overige diensten, onder meer op het gebied van transferpricingbeleid en fiscaalvriendelijk supply chain management.

Als lid van ons International Tax-team doe je ervaring op bij een aantal van ‘s werelds grootste internationale organisaties. Je krijgt de kans om via internationale uitzending met diverse fiscale regimes te werken.

Transaction Tax

Careers

Elke transactie heeft fiscale gevolgen. Ongeacht of het nu gaat om een overname, desinvestering, fusie, splitsing, joint venture, herfinanciering, reorganisatie of een beursgang. Onze Transaction Tax-professionals adviseren bedrijven en private-equity-investeerders in een breed scala aan sectoren en landen over alle fiscale aspecten van hun transactie. Zij staan cliënten terzijde bij in het gehele proces. Van de eerste due diligence onderhandelingen tot het opzetten van een fiscaalvriendelijke constructie tot support bij de koop- en verkoopovereenkomst.

Jouw rol: cliënten helpen profiteren van de fiscale mogelijkheden bij transacties. Maar ook het signaleren en reduceren van fiscale risico’s. Daarbij werk je samen met collega’s van Restructuring aan de advisering van bedrijven die financieel in zwaar weer verkeren. Zoals in een formele faillissementsprocedure over de verkoop van niet-kernactiviteiten zodat zij hun balans weer op orde krijgen. Als lid van dit wereldwijd uiterst geïntegreerde team werk je aan je capaciteiten en expertise. Zodat je je carrière in een dynamische en uiterst commerciële omgeving kunt uitbouwen.