The EY difference

EY - Careers
  • Share

View this page in English  - French

Wij onderscheiden ons door ons teamwork

Teams van wereldklasse ontstaan niet zomaar. Daarvoor is de juiste ondersteuning, aansturing en visie nodig. Bij EY begrijpen we hoe belangrijk een goede samenwerking is met collega’s, cliënten en andere belanghebbenden. Daarom zoeken we mensen die relaties kunnen opbouwen. Mensen die in staat zijn om motivatie en betrokkenheid te kweken bij anderen die net als zij uitmuntend willen presteren.

Bij ons kun je overal ter wereld een hele reeks kansen en ervaringen opdoen en inspirerende opdrachten uitvoeren die je een flink eind op weg helpen om je langetermijndoelen te behalen. Bovendien kun je relaties opbouwen met degenen die je de inspiratie kunnen bieden om ze waar te maken.

Kortom, EY is de ideale springplank voor je carrière.

Klik op de tabs om verder te lezen over het verschil dat wij voor jou kunnen maken.

Een echte visie op wereldschaal

Bij EY  ben je onderdeel van een organisatie die samenhangend kan denken over geografische en sectorgrenzen heen. Met onze unieke wereldwijde structuur bieden we je uitgebreide carrièremogelijkheden. En kunnen onze uitstekend presterende teams onze cliënten overal ter wereld diensten van hoge kwaliteit leveren.

Aan de slag in de voorhoede

Bij EY werk je nu al voor de wereldleiders van morgen.

Met een originele aanpak en door hard werken dragen ondernemers bij aan maatschappelijke veranderingen. Ze creëren werkgelegenheid en welvaart.

Wij werken graag voor toekomstgerichte ondernemingen. We vergroten hun succes. En dat is vaak hard werken, maar daar staan ook boeiende ervaringen tegen. Op dat vlak hebben we een sterke reputatie. Die reputatie hebben we verdiend door open te staan voor andere meningen, door een eerlijk advies aan opdrachtgevers over risico’s en kansen. Daarom zijn we op zoek naar mensen die zich daarin herkennen. Mensen die creatief durven te denken en toch praktische oplossingen aandragen. Doelbewust en resultaatgericht.

Ondersteuning – een leven lang

Een loopbaan bij EY staat bol van de unieke ervaringen die je de rest van je leven zullen vormen, hoe je loopbaan verder ook verloopt. Bovendien krijg je bij EY de kans om fantastische netwerken op te bouwen en van superieure ontwikkelingsmogelijkheden gebruik te maken. Kortom, wij bieden jou de contacten en de hulpmiddelen waarmee jij je eigen doelen kunt bereiken, terwijl je cliënten helpt om de hunne te realiseren.

Wij hechten aan een omgeving waarin we naar jouw mening luisteren en om jouw input vragen. En bovenal een omgeving waarin jij wordt gewaardeerd om wie je bent. We bieden je ondersteuning bij je dagelijkse werkzaamheden en echte erkenning bij blijvend succes.