Werken bij EY

EY Students Careers - Life at EY
  • Share

View this page in EnglishFrench 

Hoe is het om bij EY te werken?

Jezelf zijn. Uiteindelijk is dat de belangrijkste voorwaarde voor succes binnen de internationale wereld van EY. Logisch, want onze opdrachtgevers willen vooral samenwerken met mensen die staan voor wat ze adviseren. We doen er daarom alles aan om je unieke kwaliteiten  te koesteren en  te ontwikkelen.

Wij nemen mensen met uiteenlopende achtergronden aan. Allemaal hebben ze – net als jij – hun unieke opvattingen. Je gaat aan de slag met geweldige collega’s en je krijgt te maken met allerlei verschillende gezichtspunten.  Iedere mening wordt gehoord en gewaardeerd. Gedeelde waarden, effectief samenwerken in een team en met mensen die anders zijn, de manier waarop je het beste in jezelf en anderen naar boven haalt. Dat is EY. In ruil voor jouw input en ideeën bieden wij je passende werkervaring, training en coaching om uit te blinken.

Diversiteit helpt ons om te groeien

Respect, integriteit en teamwork bepalen de manier waarop we werken.  Wij stimuleren je om echt op wereldschaal te denken, hechte relaties aan te gaan en positief met diversiteit in al haar verschijningsvormen om te gaan.  Doordat je de verschillen onder je collega’s waardeert, verandert je perspectief. En kun je je cliënten en de gemeenschappen waarin je actief bent uiteindelijk betere adviezen en ideeën bieden.

 

Wij helpen je verder

Bij EY bieden we jou de ervaringen, de training en de coaching die je nodig hebt om succesvol te zijn.

Je doet de inspiratie op om je doelen te behalen, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak, en je maakt het verschil voor onze cliënten en in de samenleving.

Samen zorgen we ervoor dat jouw carrière zich zo ontwikkelt dat jij je doelen kunt behalen. Dat betekent dat we ervoor zorgen dat je boeiend werk doet voor interessante cliënten en dat je kunt beschikken over de juiste training, coaching en ondersteuning.

Lees hier meer over het leren, de ervaringen en de coaching die samen jouw ontwikkeling vormen.

Wij stellen jou centraal

Bij EY zetten we ons maximaal in voor betrokkenheid en teamwork. Het is belangrijk dat je je deel voelt van onze organisatie en persoonlijk meemaakt hoe sterk de invloed is die wij op bedrijven en de samenleving kunnen hebben.

Die betrokkenheid gaat verder dan alle werkzaamheden die je op je cv bijschrijft en bestaat uit de band die je met je collega’s opbouwt, je hulp bij onze MVO-activiteiten en je deelname aan de gesprekken die we voortdurend binnen onze organisatie met elkaar voeren.

Wij maken het verschil

We zorgen ervoor dat je je gedurende je hele loopbaan bij ons thuis voelt. We vragen je ook om iets terug te doen. Voor de samenleving. Zoals met ons Corporate Responsibility-programma. En in ons alumninetwerk houd je contact met je collega’s van toen. Een netwerk waar je veel profijt van hebt in je latere carrière.

Corporate Responsibility bij EY

Careers Bij EY krijg je volop mogelijkheden om buiten je functie bij ons om het verschil te maken. Je gaat aan de slag bij een organisatie die maatschappelijk leiderschap serieus neemt. Onze steun aan het United Nations Global Compact en aan Transparency International zijn daarvan voorbeelden.

Het EY-alumninetwerk

Careers Bij EY komen werken is meer dan de start van je loopbaan.

Mogelijk speelt je hele carrière zich bij ons af. Of misschien ga je op een dag op zoek naar uitdagingen elders. Hoe dan ook, wij denken dat je contact wilt blijven houden met je collega’s bij EY.

Per slot van rekening blijven deze relaties je hele carrière lang van onschatbare waarde. En je houdt er een aantal mooie vriendschappen aan over.

Als EY-alumnus krijg je volop de kans om met je vakgenoten te netwerken. Je profiteert dus altijd van de periode die je bij ons hebt doorgebracht. Hoe je carrière ook verloopt, we hopen dat je ooit terugkeert bij Ernst &Young, met waardevolle ervaringen en gezichtspunten.