Government & Public Sector

  • Share

EY versterkt publieke dienstverlening

Na de overname van Grant Thornton, Lippens & Rabaey vorig jaar, opende EY dit jaar zijn nieuwe kantoren in het hartje van de Aéropôle van Gosselies in de aanwezigheid van de burgemeester van Charleroi, Paul Magnette. Een ideale gelegenheid voor alle spelers uit de regio om met elkaar in contact te komen en van gedachten te wisselen over de strategie voor de hernieuwing van Wallonië in het algemeen en van Charleroi in het bijzonder.

Dicht bij onze klanten
EY is altijd een voorstander geweest van regionale kantoren die dicht bij hun klanten staan. Die aanpak resulteerde in 13 vestigingen in België, waarvan 9 in Vlaanderen en 4 in Wallonië. Het personeel van een regionaal kantoor kent de cultuur en de specifieke verwachtingen van de regio. Tegelijk zijn onze medewerkers gesteund door een groot nationaal en internationaal netwerk. Daardoor kunnen onze klanten rekenen op een ruime waaier van diensten, kennis en advies. Bovendien zorgen de regionale kantoren van EY voor een snelle uitvoering, wat onze klanten erg op prijs stellen.

Het kantoor van Gosselies bestaat voornamelijk uit boekhoudexperts van onze fiduciaire en richt zich in de eerste plaats op kmo’s, openbare en private vzw’s en de overheidssector. De plaatselijke medewerkers zijn experts op het vlak van boekhouding, administratief beheer, interne controle, financiële analyse, businessplannen opstellen en directe en indirecte fiscaliteit.

EY Fiduciaire en de overheidssector
Interdisciplinaire en interregionale werkgroepen wisselen hun ervaringen in de overheidssector uit. Zij putten uit de beste praktijken om de dienstverlening aan onze klanten te verbeteren. In overleg met professor Faska Khrouz heeft ons kantoor een team opgebouwd van medewerkers die vertrouwd zijn met de boekhouding en de problemen van de overheidssector. Dit team voert verschillende opdrachten uit, zoals afsluiten van de rekeningen, diagnoses en de ontwikkeling van tools voor een beter administratief en boekhoudkundig beheer en tools voor interne controle.

Besluit
Door de keuze voor Gosselies bewijst EY dat het zich de cultuur en de specifieke kenmerken van zijn klanten, zowel private als openbare, eigen wil maken. Tegelijk krijgen die klanten toegang tot een nationaal en internationaal netwerk van hoge kwaliteit. Bovendien kunnen zij dankzij deze aanpak rekenen op een zeer snelle en reactieve uitvoering.

Connect with us

Stay connected with us through social media, email alerts or webcasts. Or download our EY Insights app for mobile devices.

 

Click here to view some of our recent presentations on slideshare.


Seminars

Click here to see the list of seminars and enroll online!