De Koninklijke Belgische Hockey Bond verwelkomt EY als nieuwe partner

  • Share

View this page in French

EY, het vroegere Ernst & Young, wordt de nieuwe structurele partner van de KBHB en engageert zich voor de komende 4 jaar om de federatie te helpen bij de ontwikkeling van het Belgische hockey.

Hockey in België kent sinds vele jaren een indrukwekkende groei: 43% nieuwe leden in de laatste 5 jaar. Ook de internationale sportieve resultaten zijn al jaren schitterend, zowel van de Belgische clubs als van de nationale teams bij jeugd en volwassenen. De KBHB verdedigt daarenboven in alles wat ze doet met kracht haar basiswaarden: respect, fair-play, tolerantie, teamspirit, vriendschap en familie.

EY heeft zich dan ook niet vergist door haar imago te linken aan dat van de KBHB. Het bedrijf dat wereldwijd toonaangevend is op het gebied van audit, tax, transacties en advisory-diensten, krijgt zo de mogelijkheid om in aanraking te komen met een nieuw publiek dat totaal open staat voor de eigen merkwaarden.

Rudi Braes, Managing Partner van EY België: “We zijn trots op dit partnership en kijken uit naar een inspirerende samenwerking. De professionaliteit, waarden, teaming en entrepreneurship van de Hockey Bond sluiten heel nauw aan bij de waarden waarvoor EY staat. Van groot belang voor ons is dat we met een heel ambitieuze organisatie in zee gaan en dat we ook de toekomst van de sport – de jeugdploegen – mee gaan ondersteunen. Deze lange termijn visie is voor ons essentieel . We zullen intensief betrokken zijn bij de Olympische ambities van de hockey-teams en zullen ze ondersteunen ons land verder op de Olympische kaart te zetten.”

Het 4 jaar durende partnership voorziet een structurele steun aan de KBHB in haar acties tov. de clubs en de nationale ploegen. Door zijn actieve implicatie wenst EY heel snel een inspirerende partner te worden binnen de hockeywereld. Via dit partnership zal EY verder bouwen op het engagement die de organisatie ook reeds met het partnership met het BOIC heeft. EY wenst verder een gezonde en sportieve levensstijl nog meer te promoten binnen hun onderneming. Met dit nieuwe partnership verbindt EY zijn imago als dynamische werkgever met dat van de KBHB en haar nationale (jeugd)elftallen. EY zal dit partnership eveneens uitdragen in haar recruteringscommunicatie.

EY officiële partner van de nationale teams

EY zal, naast Fintro, Athlon Car Lease en Sligro, mee de KBHB helpen haar grote ambities te verwezenlijken, met als hoofddoelstelling een dubbele kwalificatie voor de Olympische Spelen van Rio en een medaille op deze Olympische Spelen voor de Red Lions.

Het nieuwe EY logo zal dan ook prijken op de officiële wedstrijdshirts van alle nationale teams: U16 meisjes en jongens, U18 meisjes en jongens, U21 meisjes en jongens, Red Panthers en Red Lions.

Rudi Braes Marc Caudron hockeyOver EY

EY is wereldwijd toonaangevend op het gebied van audit, tax, transacties en advisory-diensten. Met de inzichten en de kwaliteitsvolle diensten die onze 1.550 medewerkers in België – verspreid over 14 kantoren - bieden, dragen wij bij aan het versterken van het vertrouwen in de kapitaalmarkten en economieën overal ter wereld. Wij leiden toonaangevende managers op, die door samen te werken onze beloften aan al onze stakeholders waarmaken. Daarmee spelen wij een cruciale rol bij het creëren van een beter werkende wereld voor onze medewerkers, onze cliënten en de maatschappij.

Over de Koninklijke Belgische Hockey Bond

Sinds een paar jaar is het Belgische hockey in de ‘winning mood’: een ledenstijging van 42% op 5 jaar tijd, uitstekende resultaten van onze Belgische clubs in de Euro Hockey League, een Olympische kwalificatie van de Belgische heren en dames voor Londen, met een 5e en 11e plaats als resultaat en een 9e en 13e plaats op de world ranking, een Europese titel voor onze U18 en U21 boys en een 4de plaats voor de U18 girls, de organisatie van het EK hockey 2013 in Boom.