EY uitgeroepen tot meest aantrekkelijke werkgever op vlak van professionele dienstverlening door Europese carrièrestarters

  • Share

View this page in French

LONDEN, 18 DECEMBER 2012. EY werd uitgeroepen tot koploper binnen de Europese dienstverleningsorganisaties – en kreeg een derde plaats toegewezen als meest aantrekkelijke werkgever in het algemeen – op basis van de eerste Europese studie uitgevoerd door Universum, ‘Europe’s Most Attractive Employers 2012’.

Het onderzoek, gebaseerd op de voorkeuren van meer dan 85.000 carrièrestarters met een business-achtergrond, geeft ook aan dat de professionele dienstensector de meeste aantrekking heeft op de arbeidsmarkt.

Rudi Braes, managing partner EY België stelt: “Het geeft ons enorm veel voldoening uitgeroepen te zijn tot meest ideale werkgever binnen de professionele dienstverleningssector in Europa. Deze eer vloeit voort uit het feit dat we uitzonderlijke opleidingen en niet te missen kansen bieden aan zowel nieuwe als vertrouwde werknemers die zich willen ontplooien en willen groeien binnen onze organisatie. In onze business staan mensen centraal. Daarom is het belangrijk dat we uiterst efficiënte teams ontwikkelen en onze mensen helpen sterke en duurzame netwerken uit te bouwen doorheen hun professionele carrière.”

De volledige ranglijst is beschikbaar op: http://www.universumglobal.com/IDEAL-Employer-Rankings/Europe-Top-50