Skyline Communications wint ‘De prijs van de Vlaamse Regering voor de Beloftevolle Onderneming 2011’.

  • Share

Dinsdag, 11 oktober 2011 – Skyline Communications is de laureaat voor ‘De prijs van de Vlaamse Regering voor de Beloftevolle Onderneming 2011’. EY organiseert dit jaar de 6de editie van ‘De prijs van de Vlaamse Regering voor de Beloftevolle Onderneming 2011’ in samenwerking met De Tijd en BNP Paribas Fortis. Skyline Communications haalde het van Diresco, Race Productions en Septentrio en ontving vanavond de award uit handen van Vlaams Minister-President Kris Peeters. Dit gebeurde in het kader van de bekroning van de ‘Onderneming van het Jaar 2011’.

Skyline Communications is een Vlaams familiebedrijf gespecialiseerd in netwerk management. Dankzij een ver doorgedreven innovatie en een sterk uitgewerkte marketingstrategie is Skyline Communications er in geslaagd om DataMiner, de software-oplossing om technische ecosystemen en complexe datastromen te integreren, te beheersen en te optimaliseren, te laten evolueren van een nice-to-have naar een must-have software platform in de telecom- en broadcastsector. Skyline Communications heeft klanten in meer dan 50 landen over 6 contintenten en is met zijn software DataMiner wereldmarktleider op het gebied van multi-vendor network management.

‘De Prijs van de Vlaamse Regering voor de Beloftevolle Onderneming’ is intussen aan zijn 6de editie toe. Met deze prijs wil de Vlaamse Regering een onderneming die zich duidelijk manifesteert als beloftevolle groeier belonen. De genomineerden beantwoorden aan de selectiecriteria opgesteld door de professionele jury, onder leiding van Geert Noels, en zijn stuk voor stuk snelgroeiende ondernemingen die in volle ontwikkelingsfase zijn en met minimum 10% van het bedrijf in handen zijn van het Belgische management. Vorige winnaars waren respectievelijk Clear2Pay, Netlog, Financial Architects, Transics en Televic.

“De jury koos voluit voor Skyline Communications als winnaar van ‘De prijs van de Vlaamse Regering voor de Beloftevolle Onderneming 2011’. De laureaat onderscheidt zich met een duidelijke visie in zijn niche, en een zeer sterke focus op zijn klanten. Hij is er op korte tijd in geslaagd alle toonaangevende bedrijven in zijn sector diensten aan te bieden. Door een uitstekende rendabiliteit is het fundament gelegd om te groeien,” verklaart Geert Noels, voorzitter van de jury.

“De ondernemer is erin geslaagd om met behoud van zijn waarden en kwaliteit de basis te leggen van een onderneming die rendabel sterk kan groeien in de komende jaren, en een veelvoud van zijn huidige tewerkstelling kan bereiken op een duurzame manier,” aldus Geert Noels.