Impulse

  • Share

View this page in French

De afgelopen maanden hebben we onze globale strategie opgefrist. We hebben tevens van de gelegenheid gebruikgemaakt om onze merknaam te vereenvoudigen en ons logo te herwerken. Vanaf nu zijn we EY en onze centrale doelstelling en tagline luidt als volgt: ‘building a better working world’.

In een beter werkende wereld is er meer vertrouwen bij investeerders en consumenten. Dat vertrouwen biedt ondernemingen de kans om duurzaam te groeien en tewerkstelling te creëren, waardoor ze ook kunnen investeren in de gemeenschappen waarin ze actief zijn. Meer dan alleen groei, stimuleert en ontwikkelt een beter werkende wereld ook samenwerking en talent in al zijn vormen.

Bij EY willen we onze maatschappelijke verantwoordelijkheid opnemen door ons steentje bij te dragen aan het bouwen van een beter werkende wereld. Dat heeft gedeeltelijk met duurzaamheid te maken, maar vooral met het economische kader daarrond. We kunnen hieraan bijdragen met onze kerncompetenties. Ten eerste, het creëren van vertrouwen: voor EY gaat dat vooral over breed en transparant rapporteren. Ten tweede, het delen van kennis. De kennis en de inzichten die we aanbieden, zijn broodnodig in een geglobaliseerde, complexere wereld die in een verschroeiend tempo verandert. Een derde element is talent. Het ontwikkelen van de juiste mensen creëert de basis voor het samenstellen van de beste teams die op hun beurt de beste service kunnen verlenen. Of ze nu bij ons blijven of niet, op die manier creëren we de leiders van morgen.

Ook ondernemers kunnen meebouwen aan deze beter werkende wereld. Met hun frisse kijk en harde werk zorgen zij voor positieve sociale verandering – door nieuwe concepten en producten op de markt te brengen, banen en welvaart te scheppen. Onze prijsuitreiking ‘Onderneming van het Jaar®’ is voor mij telkens weer een buitenkans om de drijfveren van uitzonderlijke ondernemingen te leren kennen. Dat overtuigt me telkens weer dat het nog steeds mogelijk is om innovatief te zijn, een nieuwe markt te ontdekken en zich daarin te ontwikkelen.

Een beter werkende wereld creëren, is een ambitieuze doelstelling, en niet iets dat een organisatie alleen kan realiseren. We willen daarom het debat opentrekken en samenwerken met andere organisaties die onze passie delen. We beginnen daar alvast mee in deze gloednieuwe editie van Impulse.