• Share

EY Subsidia

Uw one-stop-shop voor subsidiebegeleiding.

Hebt u soms het gevoel dat uw onderneming of organisatie subsidies misloopt? Bent u geïnteresseerd in Europese, federale of regionale subsidies, maar ontmoedigd door de aanvraagprocedures en de rapporteringsformaliteiten? Zou u graag een alomvattend overzicht krijgen van de subsidieopportuniteiten voor uw organisatie of uw projectidee? Bent u op zoek naar manieren om uw huidig of toekomstig subsidieportfolio op een meer efficiënte wijze te beheren? Bij ons vindt u de oplossingen!

EY Subsidia is al meer dan twee decennia actief in de ondersteuning van bedrijven, overheden en organisaties bij het verwerven van overheidssteun en het begeleiden, beheren en opvolgen van goedgekeurde steundossiers. EY Subsidia heeft uitgebreide expertise van scan tot en met uitbetaling inzake regionale, federale en Europese subsidietrajecten.

Ondertussen is EY Subsidia uitgegroeid tot een gevestigde waarde en trendsetter voor subsidieadvies in heel België met vestigingen in Gent, Antwerpen, Brussel en Doornik. Dankzij deze lokale verankering in Vlaanderen, Wallonië en Brussel bezit EY Subsidia specifieke kennis en expertise over subsidies op maat van zowel starters, KMO’s, multinationals als kennisinstellingen.