Overheidsorganisatie van het Jaar

Deelname

  • Share

View this page in French

EY - Overheidsorganisatie van het Jaar 2017

Welke overheidsorganisaties worden tot ‘Overheidsorganisatie van het Jaar®’ gekozen tijdens het prestigieuze event op 6 maart 2018?

Dit initiatief, georganiseerd door EY en haar partners DE TIJD/L’Echo en BNP Paribas Fortis, is reeds aan zijn vijfde editie toe en kon de voorbije edities op veel belangstelling rekenen uit zowel de publieke als de private sector.

Als trouwe organisatoren van de verkiezing ‘Onderneming van het Jaar®’ kiezen deze partners er ook dit jaar voor om hun erkenning te uiten voor de publieke sector. Met deze award willen we immers de onmisbare en ondersteunende kracht van overheidsorganisaties onder de aandacht brengen. Centrale boodschap is dat de overheid een moderne omgeving is waar talentvolle mensen graag werken en waar objectieven en meetbare resultaten richtinggevend zijn. Tegelijkertijd zullen de genomineerden dienen als een aanmoediging voor alle overheidsorganisaties die zich dagdagelijks inzetten voor een klantgerichte dienstverlening.

Naar analogie met de vorige edities zullen diverse overheidsorganisaties, instellingen, diensten en afdelingen op verschillende bestuursniveaus kunnen deelnemen aan deze wedstrijd. Een onafhankelijke jury voorgezeten door de heer Bernard Gilliot, voorzitter van het Verbond van Belgische Ondernemingen (VBO), zal overheidsorganisaties op diverse niveaus huldigen die zich weten te onderscheiden. Er zullen opnieuw verschillende prijzen uitgereikt worden.

Noteer alvast de datum!

Dinsdag 6 maart 2018

Prijsuitreiking ‘Overheidsorganisatie van het Jaar®’ in het Square Brussels Meeting Centre, Kunstberg te Brussel. De aanvang is voorzien om 17u00.