Pobednik programa EY Preduzetnik godine 2013

Otvoren je konkurs za EY Preduzetnika godine™ 2018

  • Share

Otvoren je konkurs za EY Preduzetnika godine™ 2018

Revizorsko – konsultantska kompanija EY (Ernst & Young) danas je po sedmi put otvorila konkurs za program EY Preduzetnik godine™ koji će trajati do 25. novembra 2018. godine. Svečano proglašenje nacionalnog pobednika biće održano u februaru 2019. godine, a pobednik nacionalnog konkursa u Srbiji će i ovaj put, zajedno sa pobednicima iz zemalja širom sveta, konkurisati za priznanje EY Svetski preduzetnik godine™ i prisustvovati svečanoj ceremoniji u Monte Karlu u junu 2019. godine. Kao i prethodne godine, program je podržan od strane Ministarstva privrede Republike Srbije i ProCredit banke kao generalnog sponzora, Radio Televizije Srbije, magazina Biznis & Finansije i poslovnog portala eKapija.

Nagrada EY Preduzetnik godine organizuje se u više od 150 gradova i gotovo 60 zemalja širom sveta. Postoji više 30 godina, a u Srbiji je prvi put ustanovljena 2012. godine. Tokom prethodnih godina, u programu EY Preduzetnik godineTM u Republici Srbiji učestvovalo je čak 165 preduzetnika koji stoje ispred 150 kompanija i koji zajedno zapošljavaju čak 15 hiljada ljudi.

O pobedniku programa EY Preduzetnik godine 2018 odlučivaće nezavisni žiri, a njihova odluka zasnivaće se na ključnim faktorima uspeha kao što su preduzetnički duh, finansijski pokazatelji, strategijsko usmerenje, prisustvo na regionalnom ili međunarodnom tržištu, inovativnost i lični integritet.

Podrška preduzetništvu jedan je od doprinosa kompanije EY stvaranju boljeg poslovnog okruženja što je ujedno i moto kompanije. Ovim programom EY želi da doprinese afirmaciji najboljih srpskih preduzetnika i pruži im mogućnost da stanu rame uz rame sa najboljima iz celog sveta. Kao prva i jedina globalna nagrada ovog tipa, EY Preduzetnik godine dodeljuje se izuzetnim pojedincima koji grade i razvijaju uspešne, rastuće i dinamične kompanije.

Ukoliko sami stojite ispred uspeha svoje kompanije, vodite kompaniju koja ima inovativna rešenja, a želite da učestvujete u trci za prestižnu EY Preduzetnik godine™ nagradu, prijavite se klikom na link ili preuzmite formular sa Vaše desne strane.

  

 

 

 

  sponzori