Pressemeddelelse

28 mar. 2019 København, DK

Danske Bank er ny hovedsamarbejdspartner i EY Entrepreneur Of The Year

Danske Bank går nu med i jagten på de dygtigste og mest innovative vækstskabere for at hylde virkelyst og succesfulde danske virksomhedsejere.

Pressekontakt
Søren Smedegaard Hvid

Statsautoriseret revisor og Partner i EY. Direktør for EY Entrepreneur Of The Year, Danmark.

Revisor, Partner og direktør for EY Entrepreneur Of The Year, Danmark. Højt energiniveau, nytænkende, relationsskabende og familiefar. Top dedikeret, vellidt og professionel i alt han foretager sig.

Relaterede emner EY Entrepreneur Of The Year

Danske Bank går nu med i jagten på de dygtigste og mest innovative vækstskabere for at hylde virkelyst og succesfulde danske virksomhedsejere. Partnerskabet med vækstprogrammet EY Entrepreneur Of The Year bringer Danske Bank og EY hele landet rundt for at hylde succeserne.

Programmet EY Entrepreneur Of The Year går nu ind i sin 22. sæson i Danmark, og det er tilmed verdens største vækstkonkurrence af sin slags, der internationalt afholdes i mere end 60 lande og for 32. gang i år. Den danske konkurrence får nu et nyt islæt, idet Danske Bank går med som ny hovedsamarbejdspartner.

”Hvert år deltager hundredevis af virksomheder i konkurrencen, og det er vigtigt, at de møder nogen, der virkelig brænder for entrepreneurskab og for gode initiativer. Vi glæder os til at få skabt et rigtig godt samarbejde med Danske Bank og møde de succesfulde danske virksomheder og ejere,” siger Søren Smedegaard Hvid, Partner i EY og direktør for EY Entrepreneur Of The Year.

Fokus på vækst og virkelyst

Partnerskabet betyder bl.a., at Danske Bank sammen med EY vil gennemføre interview med de deltagende virksomheder i konkurrencen og også være en del af de regionale finaler og den nationale finale. Ud over prisen i hovedkonkurrencen er der også et særligt fokus på startup-virksomheder, på life sciences og på socialt entrepreneurskab.

”Vi vil være med til at synliggøre og fejre rollemodeller, der skaber vækst og arbejdspladser i Danmark. I EY Entrepreneur Of The Year deltager hvert år mange af de danske virksomheder, der lykkes i Danmark og internationalt. Vi ser frem til at sætte fokus på de gode og inspirerende fortællinger,” siger Niels Bang-Hansen, Direktør for Erhverv i Danmark, Danske Bank.

Den danske vinder af EY Entrepreneur Of The Year 2018 var Mobile Industrial Robots (MiR). De repræsenterer nu Danmark ved EY World Entrepreneur Of The Year i Monaco i juni 2019. Regionale vindere og landsvindere kåres af en jury, der er uafhængig af arrangører og samarbejdspartnere – som udover Danske Bank også er Dansk Industri, Vækstfonden, Mercedes Benz og Connect Denmark.

 • Fakta om EY Entrepreneur Of The Year

  • EY Entrepreneur Of The Year er en hyldest til de dygtigste og mest innovative vækstskabere.
  • EY Entrepreneur Of The Year arrangeres i mere end 60 lande og er dermed verdens største vækstkonkurrence, der internationalt afholdes for 32. gang i år.
  • Vinderen kåres ikke kun ud fra økonomisk vækst, men ud fra en vurdering af flere parametre, bl.a. entrepreneurens rolle, værdier, ledelse og samfundsmæssige engagement.
  • De stærkeste danske kandidater deltager i regionskåringerne, før landsvinderen i år bliver kåret den 28. november 2019 i København.
  • Vinder af EY Entrepreneur Of The Year 2018 var Mobile Industrial Robots A/S.

  EY gennemgår samtlige danske virksomheder med undtagelse af virksomheder under 20 ansatte, offentligt ejede selskaber og dem med udenlandsk majoritetsejerskab. Kandidaterne præsenteres derefter for en uafhængig jury, der kårer de regionale og nationale vindere.