Pressemeddelelse

12 apr. 2019 København, DK

Vedrørende undersøgelse fra Erhvervsstyrelsen

Erhvervsstyrelsen har meddelt, at de overdrager den del af undersøgelsen af revisionen for Danske Bank i 2014, der vedrører hvidvask, til Statsadvokaten for Særlig Økonomisk og International Kriminalitet, der dermed skal fortsætte de undersøgelser, der er påbegyndt.

Pressekontakt

Michael Basland

Kommunikationschef i EY Danmark

Presse- og kommunikationschef med passion for ’thought leadership’ og den gode historie.

Erhvervsstyrelsen har meddelt, at de overdrager den del af undersøgelsen af revisionen for Danske Bank i 2014, der vedrører hvidvask, til Statsadvokaten for Særlig Økonomisk og International Kriminalitet, der dermed skal fortsætte de undersøgelser, der er påbegyndt.

EY har samarbejdet fuldt ud med Erhvervsstyrelsen siden oktober 2018 og gjort alle relevante informationer om revisionen tilgængelige. EY foretog den rapportering, som vi efter gældende lovgivning var forpligtet til, og vi vil samarbejde fuldt ud med Statsadvokaten for Særlig Økonomisk og International Kriminalitet i den videre undersøgelse.