Pressemeddelelse

27 maj 2019 København, DK

Dansk vinder klar til EY World Entrepreneur Of The Year i Monaco

Mobile Industrial Robots ApS er nu klar til at repræsentere de danske farver ved verdens vel nok største konkurrence for vækstvirksomheder og ved en global event, der sætter fokus på vækst, innovation og entrepreneurskab.

Pressekontakt
Søren Smedegaard Hvid

Statsautoriseret revisor og Partner i EY. Direktør for EY Entrepreneur Of The Year, Danmark.

Revisor, Partner og direktør for EY Entrepreneur Of The Year, Danmark. Højt energiniveau, nytænkende, relationsskabende og familiefar. Top dedikeret, vellidt og professionel i alt han foretager sig.

Relaterede emner EY Entrepreneur Of The Year

Mobile Industrial Robots ApS er nu klar til at repræsentere de danske farver ved verdens vel nok største konkurrence for vækstvirksomheder og ved en global event, der sætter fokus på vækst, innovation og entrepreneurskab. EY World Entrepreneur Of The Year afholdes i Monaco fra den 5. til 8. juni 2019, hvor vindere fra knap 50 lande vil dyste om sejren.

I november blev Mobile Industrial Robots med Thomas Visti og Niels Jul Jacobsen kåret som EY Entrepreneur Of The Year 2018 i Danmark foran stærke regionale vindere. Nu er de oppe mod et globalt felt af vækstvirksomheder fra hele verden og kæmper om titlen som EY World Entrepreneur Of The Year.

Mobile Industrial Robots er en førende producent af selvkørende og samarbejdende mobile robotter, som har skabt en helt ny industri i Danmark og er godt på vej til at blive et globalt væksteventyr, lød det bl.a. fra juryen til den danske finale.

”Med Mobile Industrial Robots har vi en spændende dansk vinder, som jeg er sikker på vil få stor bevågenhed i Monaco til EY World Entrepreneur Of The Year. Det er en innovativ, global virksomhed, drevet af mennesker med et stort drive, stædighed, disciplin og energi,” siger Søren Smedegaard Hvid, partner i EY og direktør for EY Entrepreneur Of The Year i Danmark. Han vil ikke spå om vinderchancer, men påpeger at der altid er et stærkt felt i den internationale konkurrence.

”Vi glæder os til at deltage i verdensfinalen med Mobile Industrial Robots. Det en virksomhed der er ’born global’ og ’first mover’ på sit felt, og som har to spændende entrepreneurer i front. Det er også en historie om, hvad der er skabt med robotklyngen i Odense og på Fyn, og det vækker også opmærksomhed internationalt,” lyder det fra Søren Smedegaard Hvid.

I Monaco skal Thomas Visti og Niels Jul Jacobsen præsentere virksomheden for en uafhængig, international jury. EY World Entrepreneur Of The Year danner også ramme om oplæg, debat og netværk - Thomas Visti og Niels Jul Jacobsen vil blandt andet deltage i en paneldebat om ’intelligent automation’ for de øvrige landevindere og inviterede virksomhedsledere.

Sidste år vandt Rubens Menin fra den brasilianske ejendoms- og entreprenørvirksomhed MRV Engenharia den prestigefulde pris EY World Entrepreneur Of The Year.


Følg med på Twitter

  • Global: @EY_EOY #WEOY
  • Denmark: @EOYdk #EOYdk

Photos og video
(available to everyone, free of charge)