Pressemeddelelse

4 jun. 2019 København, DK

Hvem bliver verdens bedste vækstskaber?

Lørdag aften den 8. juni 2019 kåres dette års vinder af verdens vel nok største vækstskaberprogram af sin slags, EY World Entrepreneur Of The Year.

Pressekontakt
Søren Smedegaard Hvid

Statsautoriseret revisor og Partner i EY. Direktør for EY Entrepreneur Of The Year, Danmark.

Revisor, Partner og direktør for EY Entrepreneur Of The Year, Danmark. Højt energiniveau, nytænkende, relationsskabende og familiefar. Top dedikeret, vellidt og professionel i alt han foretager sig.

Relaterede emner EY Entrepreneur Of The Year

Lørdag aften den 8. juni 2019 kåres dette års vinder af verdens vel nok største vækstskaberprogram af sin slags, EY World Entrepreneur Of The Year.

Det er kulminationen på fire dage, hvor virksomhedsejere fra hele verden er samlet i Monte Carlo, Monaco. De er der ikke kun for at konkurrere om den eftertragtede pris, men også for at sætte fokus på entrepreneurskab, vækst og udvikling gennem oplæg, taler, debatter mv. EY World Entrepreneur Of The Year er etableret for at hylde og fremhæve dygtige virksomhedsledere over hele verden, som skaber vækst og arbejdspladser.

Fra Danmark deltager Thomas Visti og Niels Jul Jacobsen fra Mobile Industrial Robots. I november kåret som EY Entrepreneur Of The Year 2018 i Danmark foran stærke regionale vindere. Nu er de oppe mod et globalt felt af vækstvirksomheder fra hele verden og kæmper om titlen som EY World Entrepreneur Of The Year. Mobile Industrial Robots er en førende producent af selvkørende og samarbejdende mobile robotter, som har skabt en helt ny industri i Danmark og er godt på vej til at blive et globalt væksteventyr.

I Monaco skal Thomas Visti og Niels Jul Jacobsen præsentere virksomhedens fortælling om vækst, strategi, innovation og udvikling for en uafhængig jury. Vi følger dem hele vejen, og ser frem til nogle spændende dage. Kunne vi mon se en dansk vinder i år? Vi ønsker Thomas, Niels Jul Jacobsen og Mobile Industrial Robots held og lykke i konkurrencen om verdens mest prestigefyldte pris for vækstvirksomheder.

Når den globale vinder er kåret, er det også ved at være tid til at varme op til efterårets danske konkurrence og sætte jagten ind på, hvem der bliver EY Entrepreneur Of The Year 2019 i Danmark. Vi afholder kåringer i alle regioner. Læs mere om deltagerkriterier.


Følg med på Twitter

  • Global: @EY_EOY #WEOY
  • Denmark: @EOYdk #EOYdk

Photos og video
(available to everyone, free of charge)