Pressemeddelelse

5 jun. 2019 København, DK

Nu starter jagten på Danmarks bedste vækstvirksomhed 2019

Hvem skal vinde den prestigefulde titel som den danske EY Entrepreneur Of The Year 2019?

Pressekontakter
Søren Smedegaard Hvid

Statsautoriseret revisor og Partner i EY. Direktør for EY Entrepreneur Of The Year, Danmark.

Revisor, Partner og direktør for EY Entrepreneur Of The Year, Danmark. Højt energiniveau, nytænkende, relationsskabende og familiefar. Top dedikeret, vellidt og professionel i alt han foretager sig.

Iben Papsø

Senior Project Manager, EY Danmark

Effektiv kommunikation, der skaber engagement og synlighed.

Relaterede emner EY Entrepreneur Of The Year

På lørdag kåres verdens bedste vækstskaber ved EY World Entrepreneur Of The Year, og danske Mobile Industrial Robots fra Fyn er med i den internationale finale. I disse uger starter jagten også på regionale vindere og dermed den danske EY Entrepreneur Of The Year 2019.

Hvem skal vinde den prestigefulde titel som den danske EY Entrepreneur Of The Year 2019? Sidste års vinder Mobile Industrial Robots repræsenterer Danmark ved den internationale finale i Monaco, men samtidig er der også bud efter nye kandidater over hele Danmark.

”I disse dage løber den globale konkurrence af stablen, og vi er stolte af at have en spændende dansk vinder repræsenteret. Samtidig har vi taget de første skridt i et nyt år i konkurrencen i Danmark og kigger på feltet af kvalificerede virksomheder. Det er første skridt mod en kåring af dette års danske vinder til november,” fortæller Søren Smedegaard Hvid, Partner i EY og direktør for EY Entrepreneur Of The Year.

Sidste år var rekord, hvor i alt 1.603 virksomheder kunne leve op til de skrappe vækstkrav, der giver adgang til konkurrencen EY Entrepreneur Of The Year i Danmark mod 1.361 året før. Det var en stigning på 18 pct.

”Spørgsmålet er, om fremgangen kan fortsætte, og det ved vi først, når vi har været gennem datamaterialet. Der er dog bestemt rigtig mange virksomheder, der har fart på og har høj vækst, så jeg er ikke i tvivl om, at vi får et stærkt felt igen år,” lyder det fra Søren Smedegaard Hvid.

Hvert år kårer EY Danmarks bedste vækstskaber i konkurrencen EY Entrepreneur Of The Year. Formålet er at hylde de mennesker, der driver succesfulde virksomheder og skaber job og udvikling – og at inspirere andre til at tænke i samme retning og måske gå samme vej. Vinderen repræsenterer Danmark ved den globale konkurrence EY World Entrepreneur Of The Year.

Så mange virksomheder kunne møde kravene til konkurrencen i Danmark i 2018:

Region 2018 2017 Ændring i %
Nord 211 193 9 %
Midt 349 294 19 %
Syd 279 219 27 %
Fyn 137 108 27 %
Sjælland 287 244 18 %
København 340 303 12 %
Total 1.603 1.361 18 %