Pressemeddelelse

21 aug. 2019 København, DK

Nyt EY-domicil rækker mod fremtiden

EY har taget afsæt i nutiden og fremtiden i design og indretningen af et nyt domicil.

Pressekontakt
Iben Papsø

Senior Project Manager, EY Danmark

Effektiv kommunikation, der skaber engagement og synlighed.

Fremtiden kan forandre arbejdsliv, arbejdstid, arbejdskraft, arbejdsformer og også arbejdspladser. EY har taget afsæt i nutiden og fremtiden i design og indretningen af et nyt domicil, der om få måneder skal stå klar til de ca. 1.000 medarbejdere i København.

Der kan være mange medarbejdere på kontoret eller næsten tomt, og det kan der både, når der er mest travlt og mindst travlt. Forestillingen om en arbejdsplads som et sted, hvor alle møder ind på samme tid og på samme sted, og hvor de hver dag sætter sig på den samme plads og udfører den samme type opgaver, er meget langt fra virkeligheden og hverdagen hos en af landets største konsulentvirksomheder, EY.

Lige nu er NCC i gang med at opføre et nyt hovedkontor for EY i Danmark – lige overfor EY’s nuværende hovedkontor – ved Flintholm på Frederiksberg med 8.000 kvadratmeter kontorplads, som forventes at stå klar til indflytning sidst i november 2019.

Klar til EY@work

Også i EY’s nuværende domicil er der gjort tanker om de bedste rammer for arbejde og samarbejde, og det er det, EY nu tager et skridt videre under overskriften ’EY@work’, der er EY’s globale tilgang til kontordesign og arbejdsgange.

”I bund og grund handler det om, at de rigtige mennesker med de rigtige kompetencer, løser de rigtige opgaver. Det gør de bedst i omgivelser, hvor de kan løse opgaverne, hvor de kan samarbejde og blive inspirerede,” siger Torben Bender, CEO for EY i Danmark, og fortsætter:

”Realiteten er, at vi løser mange forskellige opgaver for mange forskellige kunder sammen med mange forskellige mennesker, der kan være mange forskellige steder; i Danmark, i Norden eller alle andre dele af verden. Når arbejdet er så dynamisk og fleksibelt, så er et kontor heller ikke en statisk størrelse.”

Aktivitetsbaseret arbejdsplads

EY’s kontorfilosofi fokuserer mere på, hvordan medarbejderne arbejder, og hvilken type opgaver de løser, fremfor hvor de sidder. Derfor er der adgang til forskellige typer af rum og pladser, der tager højde for, at behov ændrer sig. I en virksomhed, hvor der er travle medarbejdere, som ikke er på kontoret i timer, i dage, i uger eller ligefrem i måneder, fordi de arbejder hos kunder, er der heller ikke en fast plads til alle.

”Ideen om, at alle medarbejdere skal have et skrivebord, er ikke kun ineffektiv, fordi alle aldrig er på samme sted på samme tid. Den tager også for givet, at vi alle løser samme opgaver hele dagen. Vi indretter i stedet arbejdspladsen ud fra de forskellige typer af arbejde, vi løser, og understøttet af teknologi,” forklarer Torben Bender.

”Jeg siger ikke, at vi har bygget en rumraket – det er blot en kontorbygning, men med stort fokus på teknologi, bæredygtighed, indretning og design. Det er op til os alle at få det til at fungere, og der handler det om mennesker og adfærd,” slutter Torben Bender.

 • Fakta

  NCC udvikler og opfører EY’s nye domicil med 8.000 kvadratmeter kontorplads, der er designet af Vilhelm Lauritzen Arkitekter. Ejendommens facader udformes af klart og matteret glas, stål og aluminium bearbejdet i varme nuancer, som vil få bygningen til at fremstå med lethed og elegance og skabe en god overgang til de omkringliggende bygninger, bl.a. på grunden lige overfor, hvor EY’s nuværende hovedkontor er.

  For EY er Frederiksberg en rigtig god beliggenhed – tæt på Copenhagen Business School, tæt på byen og med gode transportmuligheder bl.a. til og fra Flintholm Station med S-tog og Metro. Adressen bliver Dirch Passers Allé 36.

  Ejendommen bæredygtighedscertificeres efter den internationale DGNB-standard, og målet er en guldkarakter. Det betyder blandt andet et sundt indeklima og et lavt energiforbrug, bl.a. hjulpet af solceller.  

  Lidt over halvdelen af EY’s ca. 1.700 medarbejdere er i København, mens de øvrige er på 16 kontorer over hele landet. EY er også tæt integreret nordisk og globalt med 7.500 medarbejdere i Norden og 270.000 globalt.

  Domicilet forventes som planlagt at stå klar til indflytning sidst i november 2019.