Pressemeddelelse

16 dec. 2019 København, DK

Find inspiration fra de bedste danske vækstvirksomheder

EY lancerer nu EY Entrepreneurskab Barometer 2019-20, der samler viden og perspektiver om årets vækstvirksomheder.

Pressekontakt
Søren Smedegaard Hvid

Statsautoriseret revisor og Partner i EY. Direktør for EY Entrepreneur Of The Year, Danmark.

Revisor, Partner og direktør for EY Entrepreneur Of The Year, Danmark. Højt energiniveau, nytænkende, relationsskabende og familiefar. Top dedikeret, vellidt og professionel i alt han foretager sig.

Relaterede emner EY Entrepreneur Of The Year

EY lancerer nu EY Entrepreneurskab Barometer 2019-20, der samler viden og perspektiver om årets vækstvirksomheder baseret på en analyse blandt deltagervirksomheder i EY Entrepreneur Of The Year.

Det er et nyt rekordår, når det gælder virksomheder i Danmark, der kan præstere høj vækst. I alt møder 1.623 virksomheder de skrappe vækstkrav, der giver adgang til konkurrencen EY Entrepreneur Of The Year i 2019 mod 1.603 sidste år. Og sidste års rekord slog den tidligere rekord på 1.477 virksomheder i 2008 før finanskrisen. EY har gennemført konkurrencen i 23 år i Danmark, og det samlede antal vækstvirksomheder kan være en ganske god vækstindikator. Med blot 1 pct. flere i år når antallet af vækstvirksomheder nye højder, men fremgangen er dog beskeden. Kurven flader ud, men der er stadig fart på i vækst-Danmark.

Viden og indsigt om vækst og udvikling

EY Entrepreneur Of The Year, Danmarks og verdens mest anerkendte vækstskaberkonkurrence, er en hyldest til de kvinder og mænd, der opbygger og driver succesfulde, innovative og dynamiske virksomheder. EY og Danske Bank gennemfører et stort antal interview med deltagerne, og en del af den viden og indsigt er samlet i anonymiseret form i publikationen EY Entrepreneurskab Barometer 2019-20.

”Vi håber, at vi kan inspirere andre ved at dele viden og indsigt om vækst og udvikling og sætte fokus på de gode historier. Det er vigtigt, at vi har virksomheder, der går foran og viser, hvordan ideer og nye løsninger kan blive til solide forretningskoncepter, som skaber vækst i Danmark og succes internationalt,” siger Søren Smedegaard Hvid, Partner i EY og direktør for EY Entrepreneur Of The Year.

Udover et blik på vækst-Danmark og udviklingen regionalt og nationalt, så kan du læse 5 tip, hvis du vil arbejde med FNs Verdensmål i din virksomhed, 5 råd, der kan gøre virksomheden fremtidsrelevant og mere innovativ samt artikler om M&A, værdiansættelse, familieejerskab, optimering af arbejdskapital, virksomhedernes største trusler m.v.