Pressemeddelelse

6 jan. 2020 København, DK

EY henter rådgiverprofil til Risk-området

Jesper Due Sørensen tiltræder som Partner i EY den 2. januar 2020.

Pressekontakt
Jesper Due Sørensen

Partner, Consulting, EY Danmark

Rådgiver kunder om risikostyring på flere områder herunder: Leverandørstyring, cybersikkerhed, informationssikkerhed, softwarelicenser tredjeparts rapportering m.v.

Relaterede emner Consulting

Jesper Due Sørensen tiltræder som Partner i EY den 2. januar 2020. Han skal styrke EY’s rådgivning inden for risikostyring, leverandørstyring, cybersikkerhed, informationssikkerhed, software-licenser m.v.

Det er et ’velkommen tilbage’ til Jesper Due Sørensen, som tidligere har 12 års erfaring hos EY, og nu vender tilbage efter tre et halvt år som Partner i en konkurrerende virksomhed.

”Jeg ser en spændende mulighed for at være med til at videreudvikle området for rådgivning om risici og it-sikkerhed i EY. Jeg glæder mig samarbejdet med spændende kunder og dygtige kolleger – både i Danmark, Norden og globalt. Risikostyring og it-sikkerhed er netop et område, hvor der er risici på tværs grænser,” siger Jesper Due Sørensen.

”Vi har behov for stærke kompetencer inden for risikostyring og it-sikkerhed, og vi kender Jesper og hans dybe erfaring og kompetencer, så der er et rigtig godt match. Det er et glædeligt gensyn, og vi glæder os til at byde ham velkommen,” siger René Ravn, leder af Advisory i Danmark.

Jesper Due Sørensen kom til EY i 2005, hvor han frem til 2016 arbejdede som Executive Director og rådgiver inden for it-sikkerhed, it-revision mv. Inden da var han ni år i Kommunernes Revision og arbejdede med bl.a. intern revision. Han er uddannet HD-R fra Syddansk Universitet.