Pressemeddelelse

6 feb. 2020 København, DK

EY henter erfaren rådgiverprofil

Nete Bech Tinning tiltræder som Associate Partner i EY den 1. februar 2020. Hun skal styrke EY’s rådgivning målrettet privatejede erhvervsvirksomheder.

Pressekontakt
Kristian N. Stidsen

Leder af Finance Operate & Transformation, Global Compliance & Reporting, Partner, Tax, EY Danmark

Dedikeret til at udvikle medarbejdere og levere god rådgivning til EY’s kunder. Triathlet og cykelentusiast.

Relaterede emner Tax Law

Nete Bech Tinning tiltræder som Associate Partner i EY den 1. februar 2020. Hun skal styrke EY’s rådgivning målrettet privatejede erhvervsvirksomheder i forhold til sparring med ledelse og bestyrelse omkring virksomhedens strategiske og strukturelle forhold, generationsskifte, skatte- og selskabsretlige samt finansielle forhold.

Nete Bech Tinning kommer med 17 års erfaring fra advokatbranchen, hvor hendes primære arbejdsområder har været privatejede erhvervsvirksomheder samt rådgivning i forhold til nødlinende virksomheder.

”Jeg ser det som en spændende rejse EY er på, og glæder mig til at være på holdet, der skal styrke den brede rådgivning til erhvervsvirksomheder. Jeg glæder mig til samarbejdet med såvel nuværende som nye kunder og dygtige kolleger – både lokalt, i Danmark og globalt. Jeg ser frem til at kunne yde værdifuld rådgivning baseret på stærke faglige kompetencer,” siger Nete Bech Tinning.

”Vi har de seneste år styrket vores forretning markant inden for området ”Private Client Servises” – der er 360-graders rådgivning til privatejede koncerner, hvor vi er med hele vejen fra strategi, etablering, finansiering, globalisering - generationsskifte og salg. Vi har behov for stærke kompetencer og stor erfaring inden mange områder, og ikke mindst for partnere der kan ”få ting til at ske” – partnere der kan bringe kompetencerne fra EY’s mere 280.000 medarbejdere i spil, overfor de danske virksomheder. Nete har den erfaring og det mindset der skal til, så der er et rigtig godt match. Vi glæder os over at have fået Nete ombord,” siger Kristian Nørskov Stidsen, nordisk leder af EY Private Client Services.

Nete Bech Tinning er 50 år og bor i Esbjerg med sin mand Ben og tvillingerne Totte og Fillip. Nete vil have base i Esbjerg, men vil komme til at bevæge sig rundt i hele landet, så når arbejdet tillader det, så bruges fritiden aktivt med fodbold og golf.