Pressemeddelelse

9 mar. 2020 København, DK

EY rykker tættere på Copenhagen Fintech

Samarbejdet har til formål at understøtte startup-miljøet hos Copenhagen Fintech samt at holde EY's rådgivere tæt på nye og innovative ideer og trends.

Pressekontakt
Hanne Kærhøg

Leder af EY's EMEIA Financial Services Markets, Partner, EY Danmark

Fokuseret på at opbygge og levere kundetransformation for finansielle virksomheder. Ivrig fortaler for diversitet, inklusion og kvinders rolle indenfor teknologi. Mor til tre.

Relaterede emner Financial Services

EY og Copenhagen Fintech styrker nu samarbejdet, der har til formål at understøtte startup-miljøet hos Copenhagen Fintech samt at holde EY's rådgivere tæt på nye og innovative ideer og trends, som har betydning for fremtidens finansielle sektor.

Copenhagen FinTech er på få år blevet en stærk fintech-hub – et økosystem som samler startups, etablerede virksomheder i branchen og en række sponsorer og organisationer, bl.a. DI, Finansforbundet og Finans Danmark. Applebys Plads 7, København K, er i dag base for over 50 fintech-startups og et omdrejningspunkt for nytænkning, stærke ideer og løsninger.

Nu udvider EY og Copenhagen Fintech det eksisterende samarbejde. Det betyder, at EY i højere grad vil være fysisk til stede på Applebys Plads 7, der vil løbende være fælles events om nye løsninger fra fintechs, workshops målrettet fintech-miljøet og EY yder support til virksomhederne.

”Vi udvider samarbejdet med EY, så vi kan styrke rådgivning og assistance til de startups, der har base hos os. Det kan hjælpe de lovende virksomheder med at skalere deres løsninger globalt og få styrket deres kommercielle og finansielle profil. Det er et unikt samarbejde, som vi mener bibringer stor værdi til fintech-miljøet i Danmark,” siger Thomas Krogh Jensen, CEO Copenhagen Fintech.

Tæt på nytænkning og innovation

For EY giver samarbejdet også en tæt tilknytning til startup-miljøet og en forståelse for nye og innovative ideer og trends i den finansielle sektor, hvor digital transformation er en central faktor for nye og ikke mindst de etablerede virksomheder.

”Vi har tidligere med succes involveret FinTech i vores leverance til kunder. Fintech rummer store muligheder, og vi ser nye virksomheder, som slår igennem med nye løsninger, og etablerede virksomheder i den finansielle sektor, som ligeledes tænker i nye muligheder og digital omstilling,” forklarer Hanne Kærhøg, Partner i EY, og fortsætter:

”Det er vigtigt for EY at være en aktiv medspiller i det finansielle økosystem og bidrage til nytænkning og innovation. Samarbejdet giver os en forståelse for, hvad der rører sig på fintech-området, og det vil uden tvivl føre mange spændende nye muligheder med sig.”

Konkret omfatter samarbejdet i første omgang et inkubationsprogram for virksomheder med skaleringspotentiale, løbende adgang til relevante kompetencer og et mentorprogram for startups.