Pressemeddelelse

31 mar. 2020 København, DK

Global vækstkonkurrence bliver virtuel

EY World Entrepreneur Of The Year 2020 bliver i år en digital event på grund af COVID-19.

Pressekontakt
Søren Smedegaard Hvid

Statsautoriseret revisor og Partner i EY. Direktør for EY Entrepreneur Of The Year, Danmark.

Revisor, Partner og direktør for EY Entrepreneur Of The Year, Danmark. Højt energiniveau, nytænkende, relationsskabende og familiefar. Top dedikeret, vellidt og professionel i alt han foretager sig.

Relaterede emner EY Entrepreneur Of The Year

Den store, globale vækstkonkurrence EY World Entrepreneur Of The Year 2020, der normalt afholdes hvert år i Monaco i juni, bliver i år en digital event på grund af COVID-19. Den danske vinder, Kvadrat med Anders Byriel og Mette Bendix, er klar til den virtuelle konkurrence.

I takt med at en event i starten af juni med næsten 1.000 deltagere fra hele verden blev mere og mere umulig, har EY set på andre muligheder for at gennemføre konkurrencen. Jurymøder, præsentationer, oplæg, netværk og prisoverrækkelse bliver nu en virtuel, digital begivenhed.

”Selv hvis vi i bedste fald har mere normale tilstande i Danmark til juni, så er det langt fra givet, at det er forsvarligt at samle hele verden til den tid. Jeg glæder mig over, at vi gennemfører virtuelt og ser frem til en digital oplevelse,” siger Søren Smedegaard hvid, Partner i EY og direktør for EY Entrepreneur Of The Year i Danmark.

Kvadrat i spil til global titel

Dermed er spændingen også intakt for Anders Byriel og Mette Bendix fra Kvadrat, der repræsenterer de danske farver i konkurrencen om titlen som EY World Entrepreneur Of The Year. Sammen med EY har de fintunet de budskaber, de skal præsentere for en uafhængig jury.  

”Vi har en dansk vinder med så mange spændende elementer. Det er innovation og bæredygtighed, som smelter sammen med design, kunst og arkitektur. Og det handler om lederskab, familieejerskab og en stærk intern kultur. Det bliver spændende at følge deres deltagelse,” lyder det fra Søren Smedegaard Hvid.

Vi har brug for fremtidens vækstsucceser

Det er ikke kun for den danske chance, at Søren Smedegaard Hvid glæder sig over, at konkurrencen gennemføres. Han håber også at sende et budskab til de mange danske vækstvirksomheder – også dem, der måske har oplevet en opbremsning i denne tid:

”De bedste entrepreneurer evner at se muligheder i modgang. Vi har mere end nogensinde brug for stærke rollemodeller, der kan inspirere andre, og aktivt være med til at sætte fokus på vækst og innovation – det gælder både dem, der trodser krisen og dem, der trods modgang bidrager til at sætte en positiv dagsorden.”