Pressemeddelelse

17 nov. 2020 København, DK

EY i samarbejde med kendt robotinvestor

EY indgår nu et samarbejde med VISTI UNLIMITED og skal bidrage med strategisk sparring og rådgivning til innovative og ambitiøse iværksættere, særligt tech-virksomheder.

Pressekontakt
Søren Smedegaard Hvid

Statsautoriseret revisor og Partner i EY. Direktør for EY Entrepreneur Of The Year, Danmark.

Revisor, Partner og direktør for EY Entrepreneur Of The Year, Danmark. Højt energiniveau, nytænkende, relationsskabende og familiefar. Top dedikeret, vellidt og professionel i alt han foretager sig.

Relaterede emner Vækst

EY indgår nu et samarbejde med VISTI UNLIMITED og skal bidrage med strategisk sparring og rådgivning til innovative og ambitiøse iværksættere, særligt tech-virksomheder, i et nyt kontorfællesskab skabt af Thomas Visti, der har erfaring fra flere danske robotsucceser.

De første iværksættere er allerede flyttet ind hos VISTI UNLIMITED i Odense. Det nye kombinerede kontorhotel og kontorfællesskab har plads til godt 100 entreprenante mennesker, der vil skabe udvikling og international vækst. Rammerne er en erhvervsejendom på knap 3000 kvadratmeter på Helgavej 26 i centrum af Odense og udover omgivelserne får iværksætterne også adgang til rådgivning fra Thomas Visti, der selv har prøvet at bygge globale vækstkometer op fra start.

VISTI UNLIMITED er et fællesskab, der også trækker på flere eksterne parter, og nu går rådgivningsvirksomheden EY med i et samarbejde. Det betyder, at virksomhederne fremover også kan få nem adgang til strategisk sparring og udvikling fra EY’s konsulenter og revisorer.

“Vi er meget glade, for at have fået EY ind som strategisk partner. Vi synes, det er et godt match for huset, hvor vi både har en række scale- og startups. EY har gjort sig positivt bemærket med deres fokus på entreprenørskab, og ved at alliere os med dem som samarbejdspartnere, tager vi endnu et skridt for at sikre, at vi får hjulpet potentielle nye vækstkometer bedst muligt på vej,” siger Thomas Visti.

Også hos EY er der begejstring for det nye initiativ og muligheden for at bidrage med viden, kompetencer og erfaringer.

”Vi glæder os til at hjælpe potentielle nye erhvervssucceser på vej, og det er en spændende tanke at skabe et miljø, hvor inspirerende, innovative og ambitiøse iværksættere kan forfølge deres drømme,” siger Søren Smedegaard Hvid, Partner i EY, og fortsætter:

”Vi kan bidrage med viden og kompetencer, og samtidig holder vi fingeren på pulsen ved aktivt at engagere os i et dynamisk og innovativt miljø. Vi ser meget frem til et godt samarbejde.”

Et dynamisk og innovativt miljø

Søren Smedegaard Hvid er også direktør for EY Entrepreneur Of The Year, et globalt program, der hylder succesfulde virksomhedsejere og lovende startups. Netop her er der også en tæt kobling til VISTI UNLIMITED, for Thomas Visti er netop en af de tidligere danske vindere af EY Entrepreneur Of The Year.

”Vi tror på, at rollemodeller gør en forskel, og det er VISTI UNLIMITED et godt eksempel på. Måske finder vi også en kommende vinder af EY Entrepreneur Of The Year blandt de spændende virksomheder, som bliver en del af fællesskabet,” siger Søren Smedegaard Hvid.

Thomas Visti valgte i sommeren 2020 at træde ud af MiR, hvor han siden 2014 har været CEO i Danmarks hurtigst voksende robotvirksomhed. Inden da var han en nøglefigur bag en anden robotsucceser, Universal Robots. Nu vil han involvere sig i de virksomheder, som han sideløbende har investeret i. VISTI UNLIMITED samler nogle af disse porteføljevirksomheder og har plads til andre både iværksættere og etablerede virksomheder.