Pressemeddelelse

28 jan. 2021 København, DK

Inspirationspris uddelt til tre erhvervsledere med særligt lokalt engagement

Tre erhvervsledere har i særlig grad inspireret og gjort en forskel i deres region – og de er årets modtagere af den nystiftede Inspirationspris.

Pressekontakt
Søren Smedegaard Hvid

Statsautoriseret revisor og Partner i EY. Direktør for EY Entrepreneur Of The Year, Danmark.

Revisor, Partner og direktør for EY Entrepreneur Of The Year, Danmark. Højt energiniveau, nytænkende, relationsskabende og familiefar. Top dedikeret, vellidt og professionel i alt han foretager sig.

Relaterede emner EY Entrepreneur Of The Year

Tre erhvervsledere har i særlig grad inspireret og gjort en forskel i deres region – og de er årets modtagere af den nystiftede Inspirationspris, som uddeles af Erhverv+ i samarbejde med EY Entrepreneur Of The Year i regionerne Fyn, Sydjylland og Midtjylland.

Inspirationsprisen er en ny pris, der uddeles af Erhverv+ i samarbejde med EY Entrepreneur Of The Year. Prisen, der uddeles i regionerne Fyn, Sydjylland og Midtjylland, gives til en erhvervsleder, som viser et særligt engagement og har en særlig betydning for erhvervslivet lokalt og/eller regionalt.

For Inspirationsprisen er nøgleordet netop inspiration. Den gives til en erhvervsleder, der i kraft af initiativer og aktiviteter og en vedholdende indsats gør en forskel for andre i området. Alle har over efteråret kunnet indstille til prisen, mens en jury i hver region har udvalgt kandidater og kåret vinderen af EY Entrepreneur Of The Year – Inspirationsprisen.

I denne sæson af EY Entrepreneur Of The Year er Inspirationsprisen givet til:

Sydjylland:

Peter Skou, formand for Business Vejle og initiativtager til taskforcen Forza Vejle, modtager Inspirationsprisen i Sydjylland for sit engagement som formand for Business Vejle og som initiativtager til den lokale corona-taskforce Forza Vejle – et initiativ, der samler byen bredt og går på tværs af erhverv, handelsliv, kultur og sport.

Se portrættet af Peter Skou her.

Midtjylland:

Henrik Burkal, administrerende direktør i Rema 1000 Danmark modtager Inspirationsprisen i Midtjylland for sin decentrale ledelsesstil i en virksomhed med mere end 350 selvstændige købmand og 14.000 kolleger - og for at gå forrest både i kampen om madspild og for at hjælpe mennesker på kanten af arbejdsmarkedet i job.

Se portrættet af Henrik Burkal her.

Fyn:

Ali Cevik, stifter og direktør af tech-virksomheden HR-On, modtager Inspirationsprisen for at være en mønsterbryder, både hvad angår sin egen personlige historie og for mangfoldighed, samt evnen til at inspirere og skabe værdi for andre end sig selv. Ali Cevik formår bl.a. at bringe mangfoldigheden i spil i forhold til udvikling, innovation og en bedre bundlinje.

Se portrættet af Ali Cevik her.

Årets nationale finale i EY Entrepreneur Of The Year

Finalen i selve konkurrencen har vi endnu til gode, da datoen blev flyttet. Læs mere om finalen og meld dig til – alle er velkomne, og det er gratis at deltage den 18. marts 2021 kl. 17.00-18.30. Læs mere og tilmeld dig her.