Pressemeddelelse

6 jan. 2021 København, DK

Kom med til den virtuelle finale i EY Entrepreneur Of The Year

Se med den 18. marts, når Danmarks bedste vækstskabere hyldes og få inspiration fra dygtige virksomhedsejere og spændende gæster i studiet.

Pressekontakt
Søren Smedegaard Hvid

Statsautoriseret revisor og Partner i EY. Direktør for EY Entrepreneur Of The Year, Danmark.

Revisor, Partner og direktør for EY Entrepreneur Of The Year, Danmark. Højt energiniveau, nytænkende, relationsskabende og familiefar. Top dedikeret, vellidt og professionel i alt han foretager sig.

Relaterede emner EY Entrepreneur Of The Year

OBS: ny dato!
Alle er velkomne, når vækstvindere fra hele landet kåres i den virtuelle nationale finale i årets EY Entrepreneur Of The Year. Se med når Danmarks bedste vækstskabere hyldes og få inspiration fra dygtige virksomhedsejere og spændende gæster i studiet.

Årets brag af en finale i EY Entrepreneur Of The Year bliver – ikke overraskende og i lighed med de regionale finaler – en samlet, virtuel begivenhed. Men den planlagte dato i januar bliver nu udskudt på grund af de nye restriktioner fra starten af året.

Selv om en virtuel event involverer et minimum af mennesker samlet fysisk, så er det både en praktisk udfordring og kan virke forkert at gennemføre i en tid, hvor kontakter så vidt muligt skal begrænses til egen husstand. Der er sat en ny dato, der fortsat sigter mod en ren virtuel begivenhed, eventuelt med forskellige praktiske justeringer.

Ny dato er den 18. marts 2021 kl. 17.00: 

Her bliver årets danske vinder kåret som kulmination på et tætpakket program, der også byder på kategoripriser i innovation, sustainability, en ’muligheder i modgang’-pris, æresprisen samt startup, social entrepreneurship og life science.

Hvad Årets nationale finale i EY Entrepreneur Of The Year. 
Hvornår Torsdag den 18. marts 2021 kl. 17.00-18.30.
Hvor Online event – se med, når vi sender live, du modtager link ved tilmelding.
Hvem

Du kan møde en række af Danmarks skarpeste virksomhedsejere fra hele landet, når vi kårer vindere i alle kategorier.