Pressemeddelelse

8 sep. 2022 København, DK

Meddelelse vedrørende EY’s fremtidige struktur

EY har nu taget yderligere et skridt i strategiprocessen omkring firmaets forretning. Ledelsen har besluttet at gå videre med afstemning blandt partnerne om opdeling i to separate, multidisciplinære organisationer.

Pressekontakter
Jesper Almström

Regional Managing Partner, Nordics - Danmark, Finland, Norge, Sverige

Jesper leder vår nordiska verksamhet och arbetar med transaktioner inom en rad olika branscher, både lokalt och internationellt.

Jan C. Olsen

CEO for EY i Danmark, Partner og leder af Assurance i Danmark. Medlem af EY's Regional Leadership Team

Praktisk og løsningsorienteret revisor og rådgiver for danske og internationale kunder. Vil udvikle de bedste medarbejdere og styrke diversitet.

Jan M. Huusmann

Adm. direktør og Country Managing Partner for EY i Danmark. Leder af Tax & Law i Danmark og medlem af EY’s Regional Leadership Team

Passion for forretning, skat og digital transformation. Far til to.

Jakob Wandel

Head of PR, EY Danmark

Spinder den røde tråd, der binder de strategiske PR-aktiviteter sammen i forlængelse af EY's forretningsmæssige mål. Far til to piger.

EY har nu taget yderligere et skridt i strategiprocessen omkring firmaets forretning. Ledelsen har besluttet at gå videre med afstemning blandt partnerne om opdeling i to separate, multidisciplinære organisationer, og i den kommende tid fortsætter den tætte dialog med partnerne og medarbejderne forud for den endelige beslutning. Vi forventer, at denne fase løber indtil slutningen af året, og at der træffes beslutning i begyndelsen af 2023.

Efter omhyggeligt at have overvejet forskellige muligheder, er vi overbeviste om, at vi gennem tilpasning af vores virksomhed kan møde kravene fra en verden i forandring og opbygge to virksomheder, der redefinerer fremtiden for vores branche, skaber spændende nye muligheder og leverer større langsigtet værdi for vores partnere, medarbejdere, kunder og i det større perspektiv for samfundet.

Vi er stolte af vores legacy som en førende global organisation inden for ”professionel services”. Verden forandrer sig, og vi tilpasser os tilsvarende for at fortsætte firmaets udvikling, opnå det fulde potentiale, og samtidig imødekomme alle vores stakeholdere.

Vi ser frem til at fortsætte vores ambitioner om at skabe en ny, spændende vision for fremtiden, der understreger vores purpose: Building a Better Working World.