Pressemeddelelse

12 okt. 2022 København, DK

Troels Behnke Skak tiltræder som skattepartner hos EY i Herning

Den nye skattepartner får en central position i EY’s nationale skatteafdeling.

Pressekontakt
Claus Pedersen

Leder af Business Tax Services, Partner, EY Danmark

Erfaren rådgiver indenfor selskabsskat og ejendomsskat.

Relaterede emner Tax

Den nye skattepartner får en central position i EY’s nationale skatteafdeling.

EY har pr. 1. september tilknyttet Troels Behnke Skak som skattepartner i Business Tax. Troels Behnke Skak har en fortid i advokatbranchen, senest som partner i et lokalt advokatfirma. Han har endvidere erfaring fra bestyrelsesarbejde, været tilknyttet som ekstern lektor i skatteret på Aarhus Universitet i Århus og Herning og er forfatter til en række artikler og bøger indenfor skatteretten.

”At vi kan tiltrække en partnerkollega som Troels til EY er jeg enorm stolt over. Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Troels på en række fælles sager gennem årene, og der er ingen tvivl om, at hans rådgivning er second to none. Fagligheden er fra øverste hylde, og så forstår Troels at connecte med kunderne. Det er altafgørende,” siger Jesper Stier, ledende Partner EY Herning.

EY’s afdeling for Business Tax omfatter over 60 kollegaer, som arbejder på tværs af landet og servicerer nationale som internationale kunder. Troels Behnke Skak får sin daglige gang på EY’s kontor i Herning og dermed meget tæt på de lokale virksomheder, som han har betjent i mange år. Han vil ligeledes få en naturlig central ledelsesrolle i EY’s Business Tax.

”Vi ser et Herning-kontor, som er i kraftig vækst og som faktisk er fordoblet i størrelse over det seneste år. Det giver en helt naturlig interesse både fra erhvervslivet, men bestemt også talenterne, som tiltrækkes af den kultur, vi i fællesskab skaber,” siger Claus Pedersen, Partner, leder af EY Business Tax, og fortsætter: ”Ser vi på kundebetjeningen, så har Troels en enestående egenskab til at besvare overblikket, holde kunden i centrum og se løsninger på komplekse problemstillinger. Dette, kombineret med Troels dybe faglighed, gør, at hans rådgivning er meget efterspurgt hos virksomhederne, ikke kun i Herning, men også på tværs af landet.”

En væsentlig opgave bliver at lede og udbygge den lokale skatteafdeling i Herning, som bliver en integreret del af den nationale afdeling for Business Tax.

”Vi oplever en traditionel advokatbranche, som er i opbrud. Talenterne søger i væsentlig højere grad en arbejdsplads med moderne ledelse, en sund arbejdskultur og fleksibilitet i forhold til arbejdstid og -sted. Sådanne rammer kan vi tilbyde hos EY,” siger Troels Behnke Skak.

Troels Behnke Skak beskæftiger sig med rådgivning om skattemæssige problemstillinger, herunder særligt beskatningen af hovedaktionærer, tilrettelæggelse og gennemførelse af generationsskifte samt omstruktureringer af selskaber og etablering af selskabskonstruktioner. Desuden har Troels Behnke Skak indgående indsigt i det nye ejendomsskattesystem.

Privat bor Troels Behnke Skak i Lind med sin hustru og deres fire drenge.