Brexit-uret tikker – er du forberedt?

Brexit-uret tikker – er du forberedt?


Brexit-uret tikker, og med en frist den 31. december 2020 bør man som virksomhed nu være i fuld gang med forberedelserne på et ”no deal” Brexit. 

Related topics Tax Law

På dette webinar går vi i dybden med den betydning, som et hårdt Brexit vil have på skatte-, moms- og afgiftsområdet. Vi ser et stigende antal danske virksomheder, som bliver pålagt at varetage fortoldningen i Storbritannien af deres engelske kunder, hvilket stiller krav til de danske virksomheder om indsigt i reglerne i Storbritannien for import og lokale salg. På webinaret ser vi også på konkrete juridiske og HR-relaterede konsekvenser af et hårdt Brexit.

Webinaret er målrettet mindre og mellemstore virksomheder, der har samhandel og/eller aktivitet i Storbritannien og emnerne retter sig mod det øverste ledelsesniveau samt ansvarlige for Tax og Indirect Tax samt HR og Mobility.

Anne-Mette Høiriis og Bente Thenning (Indirect Tax), Anne Føhrby Olsen (Law) og Mona Lorentsen og Rikke Wolfsen (People Advisory Services) vil holde dagens indlæg og der vil være lejlighed til at stille spørgsmål anonymt til dagens emner.

Arrangør

EY Danmark
EY er en af verdens førende organisationer inden for revision, skat, transaktioner og rådgivning.

Webcast

Tidspunkt Din lokale tid