173637400

Sustainability på bestyrelsesagendaen og brush-up før regnskabssæsonen


EY Center for Board Matters inviterer til virtuel nytårskur med fokus på sustainability som en del af bestyrelsesagendaen og brush-up før regnskabssæsonen.

Related topics Assurance IFRS Tax

I programmets første del sætter vi fokus på bæredygtighed og på bestyrelsernes muligheder og rolle i forhold til at skabe bæredygtige løsninger og bidrage til en samfundsansvarlig udvikling. Vi ser også på seneste tendenser inden for sustainability reporting.

To erfarne bestyrelsesformænd vil dele deres synspunkter. Claus V. Hemmingsen vil med sine bestyrelseserfaringer fra bl.a. DFDS, Maersk Drilling, HusCompagniet og A.P. Møller Holding give sit perspektiv på bæredygtighed forankret i virksomhedens strategi og forretningsudvikling. Lars Rasmussen, bestyrelsesformand i bl.a. Lundbeck og Coloplast samt næstformand i Komitéen for god Selskabsledelse, vil tale om bæredygtighed i lyset af de opdaterede anbefalinger om god selskabsledelse, herunder anbefalingen om virksomhedens purpose. Indlæggene faciliteres af Carina Ohm, der er leder af EY’s Climate Change & Sustainability Services, og som også vil give et indblik i best practice inden for sustainability reporting.

I den anden del af programmet gennemgår Søren Kok Olsen og Peter Gath den seneste regulatoriske udvikling, som bestyrelsesmedlemmer bør have styr på inden den kommende regnskabssæson. Dette brush-up omfatter bl.a. regnskab, skat, corporate governance og børsretlige forhold. Endelig gennemgår Søren Skov Larsen den seneste indsigt fra EY om vederlagsrapportering.

Tilmeldingsfristen er fredag den 22. januar 2021 kl. 12.00. Arrangementet afholdes virtuelt, og deltagelsen er gratis. Link til event udsendes efter tilmeldingsfristen.

Arrangør

Torben Bender
EY Danmark, Bestyrelsesformand og partner
Søren Skov Larsen
EY Danmark, Partner, Assurance

Webcast

Tidspunkt Din lokale tid