Lehdistötiedote

2 lokak. 2018 Helsinki, FI

EY mukana kehittämässä vastuullista liiketoimintaa yhdessä FIBSin kanssa

EY alkaa tuottaa yhdessä FIBSin kanssa yritysvastuuvalmennuksia ja -tilaisuuksia vuoden 2019 alusta alkaen osana FIBS Partneri –ohjelmaa. Partneri-ohjelmassa on mukana eri vastuullisuusteemoihin erikoistuneita konsultteja ja muita asiantuntijaorganisaatioita, jotka tuottavat yhdessä FIBSin kanssa yrityksille suunnattuja tilaisuuksia ja valmennuksia seuraavan kahden vuoden ajan. EY:n rooli on toimia ihmisoikeuksienvaikutusten huolellisuusvelvoitteen yhteistyökumppanina.

Lehdistökontakti
EY Suomi

Tilintarkastuksen, verotuksen, liikejuridiikan ja yritysjärjestelyiden asiantuntija ja konsultti

EY on globaali tilintarkastuksen, verotuksen, liikejuridiikan ja yritysjärjestelyiden asiantuntija ja konsultti.

EY alkaa tuottaa yhdessä FIBSin kanssa yritysvastuuvalmennuksia ja -tilaisuuksia vuoden 2019 alusta alkaen osana FIBS Partneri –ohjelmaa. Partneri-ohjelmassa on mukana eri vastuullisuusteemoihin erikoistuneita konsultteja ja muita asiantuntijaorganisaatioita, jotka tuottavat yhdessä FIBSin kanssa yrityksille suunnattuja tilaisuuksia ja valmennuksia seuraavan kahden vuoden ajan. EY:n rooli on toimia ihmisoikeuksienvaikutusten huolellisuusvelvoitteen yhteistyökumppanina.

FIBS Partneri –ohjelma on uusi toimintamalli, jonka tarkoituksena on tarjota FIBSin kasvavalle jäsenistölle entistäkin räätälöidympää palvelua.

”Meille on ilo ja kunnia päästä mukaan tähän ohjelmaan ja olla omalta osaltamme vaikuttamassa siihen, että yritykset ymmärtävät, mitä ihmisoikeuksien huolellisuusvelvoite käytännössä tarkoittaa, ja siten auttaa yrityksiä tunnistamaan, vähentämään ja välttämään huolellisuusvelvoitteen mukaisesti negatiivisia ihmisoikeusvaikutuksia. Ihmisoikeuksien huolellisuusvelvoitteen ymmärtäminen on tänä päivänä entistäkin ajankohtaisempaa, kun keskustelu huolellisuusvelvoitteen muuttamisesta pakottavaksi on lisääntynyt niin Suomessa kuin muuallakin Euroopassa”, kertoo Lia Heasman, EY:n Suomen Climate Change and Sustainability Services tiimistä.

Partneriohjelman syventävät koulutukset järjestetään osana FIBS Pro – palvelua. Pro-palvelu on suunnattu yrityksille, jotka haluavat syventää koko organisaationsa vastuullisuusosaamista, vauhdittaa vastuullisuustoimintansa kehittämistyötä, saada käyttöönsä ainutlaatuisen vertaistuki- ja sparrausverkoston, oppia johtamaan yritysvastuun eri osa-alueita sekä kasvattaa mainetta vastuullisen liiketoiminnan aktiivisena kehittäjänä.

FIBS on Suomen johtava yritysvastuuverkosto, jonka tavoitteena on auttaa yli 300 jäsenyritystään tekemään parempaa liiketoimintaa: kannattavampaa ja kestävämpää niin yritysten kuin muunkin yhteiskunnan kannalta. FIBS tarjoaa tietoa uusista innovatiivisista tavoista kehittää vastuullista liiketoimintaa sekä ainutlaatuisen mahdollisuuden verkostoitua eri toimialojen yritysten ja muiden yhteiskunnallisten toimijoiden kanssa. http://www.fibsry.fi/