Lehdistötiedote

6 syysk. 2019 Helsinki, FI

EY:llä yhdeksäs peräkkäinen voimakkaan kasvun vuosi

EY raportoi 30.6.2019 päättyneeltä tilikaudeltaan ennätyksellisen 36,4 miljardin Yhdysvaltain dollarin globaalin liikevaihdon, jossa kasvua edelliseltä tilikaudelta 8 %. Liikevaihdon kasvu oli vahvaa kaikilla neljällä liiketoiminta-alueella, maantieteellisillä markkinoilla sekä toimialoilla.

Lehdistökontakti
Mikko Äijälä

Country Managing Partner, Nordic Strategy and Transactions, EY Finland

EY Suomen toimitusjohtaja sekä pohjoismaisen yritysjärjestely -yksikön vetäjä. Kokenut yrityskauppa-ammattilainen. Kolmen pojan isä ja innokas triathlonisti.

Samankaltaisia aiheita Kasvu

EY raportoi 30.6.2019 päättyneeltä tilikaudeltaan ennätyksellisen 36,4 miljardin Yhdysvaltain dollarin globaalin liikevaihdon, jossa kasvua edelliseltä tilikaudelta 8 %. Liikevaihdon kasvu oli vahvaa kaikilla neljällä liiketoiminta-alueella, maantieteellisillä markkinoilla sekä toimialoilla.

  • EY:n Assurance -liiketoiminta kasvoi 4,4 %; Veropalvelut 8,6 %; Advisory 9,2 % ja Transactions Advisory Services 15,5 %.
  • Maantieteellisesti liikevaihto kasvoi Amerikoissa 8,5 %; Euroopan, Lähi-Idän, Intian ja Afrikan alueilla 7,1 %; Aasian ja Tyynenmeren alueilla 9,1 % ja Japanissa 7,5 %.
  • Globaalisti EY:n henkilökunnan määrä kasvoi 8,6 % ja oli hieman yli 284 000.
  • EY teki maailmanlaajuisesti 20 yrityskauppaa ja solmi kahdeksan uutta allianssia, jotka vahvistavat yhtiön resursseja ja osaamista tekniikassa ja strategiassa sekä automaation, robotiikan ja kyberturvallisuuden kaltaisilla voimakkaasti kasvavilla aloilla.

Kansainvälinen lehdistötiedote (englanniksi) on luettavissa täältä.