Lehdistötiedote

14 jouluk. 2020 Helsinki, FI

EY lahjoittaa jouluruuat 200 vähävaraiselle perheelle

EY Suomi tukee Hope – Yhdessä & Yhteisesti ry:n kautta vähävaraisten lapsiperheiden joulun ruokaostoksia.

Lehdistökontaktit
Mikko Äijälä

EY Finland, Nordic Strategy and Transactions, Managing Partner

EY Suomen toimitusjohtaja sekä pohjoismaisen yritysjärjestely -yksikön vetäjä. Kokenut yrityskauppa-ammattilainen. Kolmen pojan isä ja innokas triathlonisti.

Lotta Roitto

EY Finland, Head of Communications and PR

Lotta vastaa EY:n viestinnästä Suomessa. Innostuu hyvinvoinnin edistämisestä, monipuolisesta liikunnasta luonnossa ja taidemuseoissa kuljeskelusta.

Samankaltaisia aiheita Yritysvastuu

EY Suomi tukee Hope – Yhdessä & Yhteisesti ry:n kautta vähävaraisten lapsiperheiden joulun ruokaostoksia. Hope välittää jouluruokien hankintaan suunnatut lahjakortit avun tarpeessa oleville perheille ympäri Suomea.

”Avun tarve on kasvanut kuluvan vuoden aikana ja joulu tuottaa monelle perheelle erityistä huolenaihetta, sillä onhan se nimenomaan lasten juhla. Ruokalahjakortin saaminen helpottaa aivan konkreettisesti ja lisäksi se tuottaa perheille toiveikkuutta: että joku toinen on halunnut nimenomaan heitä auttaa. Kiitämme Hopen ja perheiden puolesta tästä upeasta lahjoituksesta”, sanoo Eveliina Hostila, Hope – Yhdessä ja Yhteisesti ry:n toiminnanjohtaja.

EY haluaa tukea Hope ry:n unelmaa, että kaikilla lapsilla ja nuorilla on Suomessa tasa-arvoiset mahdollisuudet hyvään arkeen. Yritys on tukenut Hope ry:n kautta lapsia ja nuoria eri tavoin useiden vuosien ajan esimerkiksi avustamalla nuoria lukio-opintojen oppimateriaalikustannuksissa.

”Lasten ja nuorten tukeminen on yksi yritysvastuuohjelmamme pääteemoista, ja tämä lahjoitus on yksi tapa tukea tätä tärkeää ryhmää. Lahjoituksemme avulla 200 perhettä saa helpotusta jouluvalmisteluihinsa. Toivon, että tukemme auttaa osaltaan tuomaan näiden perheiden lapsille iloa ja luomaan tulevaisuudentoivoa”, sanoo Mikko Äijälä, EY Suomen toimitusjohtaja.

Lapsiperheiden auttamiseen keskittynyt Hope ry auttoi vuonna 2019 yli 22 000 lasta lähes 9 000 perheessä. Vapaaehtoisvoimin toimivalla yhdistyksellä on toimintaa 20 paikkakunnalla ympäri Suomen.

Lue lisää yritysvastuutyöstämme.