Lehdistötiedote

3 kesäk. 2021 Helsinki, FI

Peikko Groupin Topi Paananen edustaa Suomea yrittäjyyden mm-kilpailuissa

Suomen vuoden 2020 kasvuyrittäjä Topi Paananen edustaa Suomea EY World Entrepreneur Of The Year -kilpailussa.

Lehdistökontakti
Juha Hilmola

Partner, Growth Markets, Audit, EY Finland

Kokenut, käytännönläheinen ja asiakkaille omistautuva tilintarkastaja, joka löytää olennaisuudet ja jonka kanssa on helppo tulla toimeen.

Samankaltaisia aiheita EY Entrepreneur Of The Year Kasvu

Lahtelaisen rakennusalan yrityksen Peikko Groupin toimitusjohtaja Topi Paananen edustaa Suomea 10. kesäkuuta järjestettävässä EY World Entrepreneur Of The Year -kilpailuissa. Kansainvälistä kilpailua voidaan kutsua yrittäjyyden maailmanmestaruuskilpailuksi. Paananen valittiin Suomen parhaaksi kasvuyrittäjäksi 2020 EY Entrepreneur Of The Year -kilpailussa.

Konsulttiyritys EY:n järjestämässä kasvuyrittäjäkilpailussa palkitaan yrittäjiä, jotka innostavat muita visiollaan, johtajuudellaan ja saavutuksillaan. Riippumaton tuomaristo valitsi Paanasen tammikuussa järjestetyssä finaalissa voittajaksi 54 suomalaisen kasvuyrityksen joukosta.

Kesäkuussa järjestettävässä maailmanmestaruuskilpailuissa Paananen kohtaa 38 maan parhaat yritysjohtajat. Päätöksen voittajasta tekee kokeneista kansainvälisistä yritysjohtajista koostuva tuomaristo.

”On hienoa, että Suomea edustaa kansainvälisessä kilpailussa yritys, joka on kasvuhakuisuuden lisäksi satsannut myös vastuullisuuteen ja innovatiivisuuteen. Peikko Group on tästä esikuvallinen esimerkki. Maailman parhaiden yrittäjien kohtaaminen kilpailun kansainvälisessä finaalissa tarjoaa ainutlaatuisen väylän vertaisoppimiseen, verkostoitumiseen ja ajatusten vaihtoon”, sanoo Juha Hilmola, EY Entrepreneur Of The Year -ohjelman johtaja.

Topi Paananen kertoo Entrepreneur Of The Year -kilpailun voiton tuoneen runsaasti positiivista palautetta myös kansainvälisiltä asiakkailta ja toimivan yritykselle laatuleimana. Kilpailun kautta Paananen on päässyt tutustumaan erilaisiin yrittäjätarinoihin.

”Yrittäjyydessä eniten kiehtoo vapaus”, Topi Paananen kertoo Anna Perholle haastattelussa, jossa käydään läpi Paanasen yrittäjätarinaa ja ajatuksia yrittäjyydestä.

Topi Paanasen haastattelu on katsottavissa EOY Talk Show’ssa. Anna Perhon haastateltavana yrittäjyystarinansa kertovat myös Vuoden Perheyrittäjäksi valittu Annaleena Hakola ja Vuoden Start-up-yrittäjinä palkitut Jiri Heinonen ja Sami Marttinen.

Maailmanmestaruuskilpailun finaali järjestetään virtuaalisena

Virtuaalisena järjestettävää kilpailua voi seurata 10.6.2021 kello 21.00 alkaen EY World Entrepreneur Of The Year -sivulla. Kilpailussa palkitaan myös yleisön suosikki. Kilpailun kotisivuilta löytyy myös kaikkien kilpailijoiden esittelyt ja mahdollisuus äänestää suosikkiaan voittoon.

Peikko Group

Peikko Group on 1965 perustettu perheyritys, jonka pääkonttori on Lahdessa. Peikko valmistaa monentyyppisiä betoniliitoksia ja liittopalkkeja elementti- ja paikallavalurakentamiseen. Nykyisin yrityksellä on tuotantoa 11 maassa, 1 900 työntekijää ja yrityksen liikevaihto on yli 230 miljoonaa euroa.