Lehdistötiedote

16 marrask. 2021 Helsinki, FI

Itsenäinen tutkimusyritys nimesi EY:n johtavaksi kyberturvallisuuden konsultiksi

Forrester Research -tutkimusyritys on nimennyt EY:n johtajaksi The Forrester Wave™: Global Cybersecurity Consulting Providers, Q4 2021 -raportissaan, jossa arvioidaan 12 merkittävintä globaalia kyberturvakonsultoinnin palveluntarjoajaa.

Lehdistökontakti
Timo Valonen

EY Finland, Consulting, Cybersecurity lead

EY Helsingin kybertiimin vetäjä. Sertifioitu tietosuoja-asiantuntija. Viikonloppunikkaroija, jolla myös bensaa suonissa.

Samankaltaisia aiheita Kyberturvallisuus Konsultointi

Forrester Research -tutkimusyritys on nimennyt EY:n johtajaksi The Forrester Wave™: Global Cybersecurity Consulting Providers, Q4 2021 -raportissaan, jossa arvioidaan 12 merkittävintä globaalia kyberturvakonsultoinnin palveluntarjoajaa. 

Arviointikriteereihin kuuluvat muun muassa tarjonta, strategia ja läsnäolo markkinoilla.

Raportin mukaan EY:n tiimit osoittivat kykynsä toimia monimutkaisissa ja monikansallisissa asiakaskohtaamisissa useista eri suunnista tulevan sääntelypaineen alla. EY:n tiimien merkittäviä vahvuuksia olivat strateginen fokus ja visio, kokemus monimutkaisista projekteista sekä halu tarjota luovia ratkaisuja.

EY:n tiimit saivat korkeimmat mahdolliset pisteet palvelujen linjaamisesta tietoturvajohtajien tarpeiden mukaisiksi, johdon osallistamisesta sekä joustavista hinnoittelumalleista.

EY Suomen kyberturvallisuuden konsultoinnin johtaja Timo Valonen sanoo: ”Huomionarvoista on, miten asiakkaamme voivat saada EY:ltä yhdenmukaista ja luotettavaa palvelua missä päin maailmaa tahansa. EY on tehnyt merkittäviä investointeja kyberturvallisuuden palveluiden ja kyvykkyyksien kehittämiseen, ja tämä on hieno tunnustus tiimin panostuksista.”

Lue lisää:

Kyberturvallisuuden ja tietosuojan konsultointi | EY - Suomi

Forrester Wave™: Global Cybersecurity Consulting, Q4 2021 -tutkimus