Lehdistötiedote

8 syysk. 2022 Helsinki, FI

Lausunto EY:n organisaation tulevaisuudesta

EY:n liiketoimintojen strateginen arviointi on edennyt, ja EY:n johto on tehnyt päätöksen edetä aloitteessa yhtiön jakamisesta kahdeksi erilliseksi monialaiseksi organisaatioksi. Seuraavassa vaiheessa edetään partner-äänestykseen, jota ennen partnereihin ollaan yhteydessä lisätietojen antamiseksi.

Lehdistökontaktit
Jesper Almström

Regional Managing Partner, Nordics - Danmark, Finland, Norge, Sverige

Jesper leder vår nordiska verksamhet och arbetar med transaktioner inom en rad olika branscher, både lokalt och internationellt.

Mikko Äijälä

Country Managing Partner, Nordic Strategy and Transactions, EY Finland

EY Suomen toimitusjohtaja sekä pohjoismaisen yritysjärjestely -yksikön vetäjä. Kokenut yrityskauppa-ammattilainen. Kolmen pojan isä ja innokas triathlonisti.

Heikki Ilkka

EY Nordics Regional Assurance Managing Partner

Johtaa lähes 4 000 rahoitus- ja taloushallintoammattilaisen tiimiä Pohjoismaissa. Tilintarkastuspartneri pääasiassa rahoitusalalla. Satoja tilintarkastus- ja konsultointiasiakkaita 20 vuoden ajan.

Niina Afflecht

Brand, Marketing & Communications, EY Finland

Kaikki lähtee viestinnästä! Tavoitteenani on tehdä vaikuttavaa viestintää ja rakentaa kestäviä suhteita yrityksen ja sen sidosryhmien välille. Intohimona luonnossa liikkuminen ja hyvä ruoka.

EY:n liiketoimintojen strateginen arviointi on edennyt, ja EY:n johto on tehnyt päätöksen edetä aloitteessa yhtiön jakamisesta kahdeksi erilliseksi monialaiseksi organisaatioksi. Seuraavassa vaiheessa edetään partner-äänestykseen, jota ennen partnereihin ollaan yhteydessä lisätietojen antamiseksi. Tämän vaiheen odotetaan kestävän kuluvan vuoden loppuun saakka ja maakohtaisen äänestyksen odotetaan alkavan vuoden 2022 lopulla ja päättyvän vuoden 2023 alussa.

Harkittuamme huolellisesti useita vaihtoehtoja, uskomme vahvasti, että pystymme omaksumaan muuttuvan ympäristön, rakentamaan liiketoimintoja, jotka määrittelevät ammattikuntamme tulevaisuuden suuntaa ja avaavat uusia kiehtovia mahdollisuuksia sekä luomaan pitkällä aikavälillä arvoa EY:n henkilöstölle, asiakkaille ja yhteiskunnalle. 

EY on ylpeä saavutuksistaan maailman johtavana asiantuntijapalveluiden tarjoajana. Maailma on muutoksessa ja meidän tulee pystyä sopeutumaan jatkaaksemme menestystämme ja saavuttaaksemme täyden potentiaalimme vastatessamme kaikkien sidosryhmiemme tarpeisiin.

Rohkea tulevaisuuden visiomme vahvistaa tavoitettamme rakentaa paremmin toimivaa maailmaa. Odotamme innolla, että pääsemme jakamaan sen EY:n asiakkaiden, henkilöstön ja sidosryhmien kanssa.