3 minuutin lukuaika 20 jouluk. 2022
Joulumyyjäisissä naiset katselemassa piparkakkuja ja muita joulumakeisia

Joulun iloa lapsille ja perheille

Kirjoittaja Mikko Äijälä

Country Managing Partner, Nordic Strategy and Transactions, EY Finland

EY Suomen toimitusjohtaja sekä pohjoismaisen yritysjärjestely -yksikön vetäjä. Kokenut yrityskauppa-ammattilainen. Kolmen pojan isä ja innokas triathlonisti.

3 minuutin lukuaika 20 jouluk. 2022
Related topics Yritysvastuu

Toteutamme lahjatoiveita sekä lahjoitamme varoja jouluruokiin, syrjäytymisen ehkäisemiseen ja sodasta kärsiville ukrainalaisille.

Marras-joulukuussa koko henkilöstömme sai jälleen mahdollisuuden toteuttaa joululahjatoiveita yhteistyössä Hope – Yhdessä & Yhteisesti ry:n kanssa. Valtakunnallisesti toimiva Hope ry jakaa vähävaraisille tai kriisin kokeneille perheille konkreettisia vaate- ja tavaralahjoituksia sekä harrastustukea ja vapaa-ajan elämyksiä lapsille ja nuorille.

”Haluamme tehdä voitavamme, jotta jokainen lapsi ja perhe voisi nauttia rauhallisesta, onnellisesta ja huolettomammasta joulusta. Henkilöstömme lähti tänäkin vuonna innostuneesti joululahjakeräykseen mukaan – suuri kiitos heille anteliaisuudesta sekä Hopelle mahdollisuuden järjestämisestä”, kiittää EY:n toimitusjohtaja Mikko Äijälä.

Ruoka-apua, syrjäytymisen ehkäisemistä ja lahjoituksia Ukrainaan

Levittääksemme joulun iloa teemme Hope ry:lle myös rahalahjoituksen, jonka tuetaan vähävaraisten perheiden jouluruokaostoksia. Jouluruokalahjakortit jaetaan avun tarpeessa oleville perheille ympäri Suomea joulua edeltävillä viikoilla.

Lahjoitamme varoja tänä jouluna myös Tukikummit-säätiölle lasten ja nuorten syrjäytymisen ehkäisemiseksi. Säätiö kerää varoja vuosittain yli 65 000 nuorelle, jotka ovat vaarassa pudota harrastuksista ja kaveriporukoista perheen taloudellisen tilanteen vuoksi. Lasten ja nuorten hyvinvointi on meille tärkeä teema, jota edistämme lahjoitusten lisäksi muun muassa yritysvastuuohjelmamme EY Ripplesin aloitteiden avulla.

Lisäksi lahjoitamme Suomen Punaisen Ristin kautta varoja sodan jaloissa oleville ukrainalaisille. Järjestämme henkilöstömme keskuudessa ukrainalaisille myös tavara- ja vaatelahjoituskeräyksen, johon voi osallistua tammikuun loppuun asti.

Lue lisää yritysvastuutyöstämme.

Yhteenveto

Tänä vuonna halusimme ilahduttaa lahjoituksillamme eriarvoisessa asemassa oleville ihmisille niin Suomessa kuin Ukrainassa.

Tästä artikkelista

Kirjoittaja Mikko Äijälä

Country Managing Partner, Nordic Strategy and Transactions, EY Finland

EY Suomen toimitusjohtaja sekä pohjoismaisen yritysjärjestely -yksikön vetäjä. Kokenut yrityskauppa-ammattilainen. Kolmen pojan isä ja innokas triathlonisti.

Related topics Yritysvastuu