Lehdistötiedote

1 kesäk. 2023

Douglas Castro edustaa Suomea yrittäjyyden maailmanmestaruuskilpailussa Monacossa

Neural DSP Technologies Oy yrityksen perustaja Douglas Castro edustaa Suomea kesäkuussa järjestettävässä EY World Entrepreneur Of The Year -kilpailussa. Kansainvälistä kilpailua voidaan kutsua yrittäjyyden maailmanmestaruuskilpailuksi.

Lehdistökontaktit
Juha Hilmola

Partner, Growth Markets, Audit, EY Finland

Kokenut, käytännönläheinen ja asiakkaille omistautuva tilintarkastaja, joka löytää olennaisuudet ja jonka kanssa on helppo tulla toimeen.

Niina Afflecht

Brand, Marketing & Communications, EY Finland

Kaikki lähtee viestinnästä! Tavoitteenani on tehdä vaikuttavaa viestintää ja rakentaa kestäviä suhteita yrityksen ja sen sidosryhmien välille. Intohimona luonnossa liikkuminen ja hyvä ruoka.

Neural DSP Technologies Oy yrityksen perustaja Douglas Castro edustaa Suomea kesäkuussa järjestettävässä EY World Entrepreneur Of The Year -kilpailussa. Kansainvälistä kilpailua voidaan kutsua yrittäjyyden maailmanmestaruuskilpailuksi.

Neural DSP Technologies Oy:n perustaja Douglas Castro palkittiin vuoden kasvuyrittäjänä viime vuoden marraskuussa järjestetyssä Suomen EY Entrepreneur Of The Year 2022 -gaalassa. Tilintarkastus- ja asiantuntijayritys EY:n vuosittain järjestämässä kilpailussa palkitaan yrittäjiä, jotka innostavat muita visiollaan, johtajuudellaan ja saavutuksillaan. Vuosittain järjestettävässä kilpailussa voittajan valitsee EY:stä riippumaton tuomaristo.

Suomen kilpailun voiton myötä Castro pääsee kilpailemaan yrittäjyyden maailmanmestaruudesta 6.-9. kesäkuuta Monacossa järjestettävässä EY World Entrepreneur Of The Year -kilpailussa. Kilpailussa kohtaa 45 maan EY Entrepreneur Of The Year -voittajat. Päätöksen voittajasta tekee kokeneista kansainvälisistä yritysjohtajista koostuva tuomaristo.

”Castro on rakentanut ainutlaatuisen yrittäjätarinansa yhdistämällä intohimonsa musiikkiin ja innovatiiviseen teknologiaosaamiseen. Neural DSP on kasvanut kannattavasti ja saavuttanut kansainvälistä menestystä lyhyessä ajassa, mikä kertoo yrittäjän vahvasta osaamisesta. Maailman parhaiden yrittäjien kohtaaminen kilpailun kansainvälisessä finaalissa tarjoaa ainutlaatuisen väylän vertaisoppimiseen, verkostoitumiseen ja ajatusten vaihtoon”, sanoo Juha Hilmola, Suomen EY Entrepreneur Of The Year -ohjelman johtaja.

Douglas Castron perustama Neural DSP valmistaa edistyksellistä teknologiaa hyödyntäviä tuotteita muusikoille ympäri maailmaa. Helppokäyttöiset tuotteet vähentävät miksaukseen käytettävää aikaa, ja vapauttavat näin ollen muusikoiden kädet taiteen luomiseen. Alunperin Chilestä kotoisin oleva Castron yritys on ollut kansainvälinen menestys ensimmäisestä tuotteesta lähtien.

”On suuri kunnia edustaa Suomea ja yrittäjyyttä maailmalla. Kilpailun myötä avautuu myös mahdollisuus vahvistaa Neural DSP:n kansainvälistä tunnettuutta entisestään”, sanoo Suomen Entrepreneur Of The Year 2022, Douglas Castro.

EY Entrepreneur of the Year -kilpailun järjestää tilintarkastus- ja asiantuntijayritys EY. Vuoden 2023 kilpailun kumppaneina Suomessa toimivat Danske Bank, Työeläkeyhtiö Elo ja Secto Automotive.

Lisätietoja kilpailusta: EY World Entrepreneur Of The Year™