Lehdistötiedote

12 kesäk. 2023 Helsinki, FI

Taiwanilainen Doris Hsu EY World Entrepreneur Of The Year -kilpailun voittoon

Maailmanlaajuisen EY World Entrepreneur Of The Year -kilpailun voittajaksi valittiin GlobalWafersin toimitusjohtaja Doris Hsu.

Lehdistökontaktit
Juha Hilmola

Partner, Growth Markets, Audit, EY Finland

Kokenut, käytännönläheinen ja asiakkaille omistautuva tilintarkastaja, joka löytää olennaisuudet ja jonka kanssa on helppo tulla toimeen.

Niina Afflecht

Brand, Marketing & Communications, EY Finland

Kaikki lähtee viestinnästä! Tavoitteenani on tehdä vaikuttavaa viestintää ja rakentaa kestäviä suhteita yrityksen ja sen sidosryhmien välille. Intohimona luonnossa liikkuminen ja hyvä ruoka.

Maailmanlaajuisen EY World Entrepreneur Of The Year -kilpailun voittajaksi valittiin GlobalWafersin toimitusjohtaja Doris Hsu. Neural DSP Technologies Oy:n perustaja Douglas Castro edusti Suomea kilpailussa.

Tilintarkastus- ja asiantuntijayritys EY:n vuosittain järjestämä, yrittäjyyden maailmanmestaruuskilpailuksikin kutsuttu EY World Entrepreneur Of The Year 2023 -kilpailu järjestettiin Monacossa 6.-9. kesäkuuta. Kansainvälisessä finaalissa kamppaili maakohtaisten kilpailujen voittajia 45 eri maasta. 

Kasvuyrittäjäkilpailussa palkitaan yrittäjiä, jotka innostavat muita visiollaan, johtajuudellaan ja saavutuksillaan. Päätöksen voittajasta tekee kokeneista kansainvälisistä yritysjohtajista koostuva tuomaristo. Tänä vuonna EY World Entrepreneur Of The Year -kilpailun voittajaksi valittiin Taiwanin edustaja Doris Hsu, GlobalWafersin toimitusjohtaja. GlobalWafers on taiwanilainen puolijohdeteollisuuden yritys, joka suunnittelee, kehittää, valmistaa ja myy piikiekkoja. Yritys on maailman kolmanneksi suurin piikiekkojen valmistaja.  

Lue lisää Doris Hsun voitosta täältä.  

Suomea kilpailussa edusti edistyksellistä teknologiaa hyödyntäviä tuotteita muusikoille valmistavan Neural DSP:n Douglas Castro, joka palkittiin vuoden 2022 kasvuyrittäjänä Suomen EY Entrepreneur Of The Year -gaalassa marraskuussa. Alunperin Chilestä kotoisin oleva Castron yritys on ollut kansainvälinen menestys ensimmäisestä tuotteesta lähtien. Castro huomioitiin myös Tasavallan presidentin onnittelukirjeellä.  

Vuoden 2023 kilpailun ilmoittautuminen on avautunut 

Haku vuoden 2023 Suomen EY Entrepreneur Of The Year -kilpailuun on auki elokuuhun saakka. Kilpailun finalistit julkaistaan lokakuussa, ja voittaja palkitaan Helsingissä 27. lokakuuta 2023 järjestettävässä juhlagaalassa. Vuoden 2023 kilpailun kumppaneina toimivat Danske Bank, Työeläkeyhtiö Elo ja Secto Automotive 
 
Lisätietoja Suomen osakilpailusta: EY Entrepreneur Of The Year Suomi 

Lisätietoja kansainvälisestä kilpailusta: EY World Entrepreneur Of The Year™