Parachuters in freefall

Katso webinaarin tallenne: Fail fast, grow faster!

Kun maailma on murroksessa, tarvitsevat yritykset uusia toiminta- ja ajattelumalleja menestyäkseen. Mitä me voimme oppia menestyneiden kasvuyritysten luotsaajilta? Miksi menestystä janoavat yritykset tarvitsevat yrittäjämäistä kokeilukulttuuria, missä ei pelätä epäonnistumista?

Related topics Growth Kasvu

Näihin kysymyksiin vastaavat huippupuhujamme, Nordic Business Forumin puhujakilpailun voittaja, ex-googlelainen, Anssi Rantanen (Growth Tribe Finland Oy) ja Entrepreneur of the Year -voittajamme 2019, sekä yrityksensä, Gofore Oyj, pörssiin saakka siivittänyt Timur Kärki. Evli Growth Partnersin Riku Asikainen, menestynyt yrittäjä ja sijoittaja, startup-skenen vaikuttaja, valottaa ajatuksiaan siitä, miksi tällä hetkellä yritykset kaipaavat kipeästi kasvuhormoneja! Työeläkeyhtiö Elon Katja Ekman kertoo, mitä tarkoittaa ketterä yrittäjyys ja miksi sitä tarvitaan juuri tällä hetkellä, tässä muuttuvassa toimintaympäristössä.

Lisäksi kurkistamme Entrepreneur of the Year -kilpailun kulisseihin – mistä kilpailussa on kyse ja mitä sinun yrityksesi voisi siitä hyötyä.

Tätä tapahtumaa ei kannata jättää väliin! 

Esittäjä

Anna Pyykkö
EY Suomi, Brand, Marketing & Communications, Marketing Manager
Juha Hilmola
EY, Growth Markets, Audit, Partner

Järjestäjä

EY Suomi
Tilintarkastuksen, verotuksen, liikejuridiikan ja yritysjärjestelyiden asiantuntija ja konsultti

Webinaari

Aika paikallinen aika