EY Entrepreneur of the Year 2020 -kilpailun juhlagaalan live-lähetys 15.1.2021

EY Entrepreneur of the Year 2020 -kilpailun juhlagaalan live-lähetys 15.1.2021

Perjantaina 15.1.2021 selviää, kuka on Suomen Entrepreneur of the Year 2020 -kilpailun voittaja. Huikeasta finalistikymmeniköstä palkitaan myös vuoden perheyrittäjä, startup-kategorian voittaja sekä teidän äänienne mukaisesti, yleisön suosikki. Kuka pokkaa itselleen kirkkaimman pystin?

Related topics Growth Kasvu

Tänä vuonna gaalamme on kokenut varsinaisen muodonmuutokset ja kutsumme sinut ja kaikki muut yrittäjyydestä kiinnostuneet tämän upean virtuaalisen elämyksen pariin. Suomen ehdoton ykkösartisti, Vesala, tulee viihdyttämään sinua ja illan kulusta huolehtii tähtijuontajakaksikkomme: Linnan juhlien juontajana tunnettu ihana Ella Kanninen, sekä Nordic Business Forumin puhujakilpailun voittaja, Growth Tribe Finlandin toimitusjohtaja Anssi Rantanen. 

Timanttinen puolitoistatuntinen striimataan suorana lähetyksenä Helsingin tapahtumakeskus Telakalta sinun kotisohvallesi. Varaudu osallistumaan lähetykseen onnitteluin, kuvin, kommentein. Sillä me haluamme tehdä tästä vuoden upeimman, yrittäjyyttä ylistävän elämyksen, sekä sinulle että kilpailuun osallistuville yrittäjille. Tällaisena vuotena erityisesti tarvitaan sitä, että tuemme toisiamme ja otamme ilon irti toisten onnistumisista!

 

Tervetuloa viettämään upeaa iltaa kanssamme! 

Esittäjä

Juha Hilmola
EY, Growth Markets, Audit, Partner
Anna Pyykkö
EY Suomi, Brand, Marketing & Communications, Marketing Manager

Järjestäjä

EY Suomi
Tilintarkastuksen, verotuksen, liikejuridiikan ja yritysjärjestelyiden asiantuntija ja konsultti

Webinaari

Aika paikallinen aika