EY Entrepreneur of the Year 2020 -kilpailun juhlagaalan tallenne

Perjantaina 15.1.2021 juhlittiin Entrepreneur of the Year -2020 gaalaa. Huikean finalistikymmenikön joukosta palkittiin voittaja, perheyrityssarjan voittaja, startup-sarjan voittaja, julkistettiin yleisön suosikki sekä tuomariston myöntämä kunniamaininta. 

Tänä vuonna gaalamme koki varsinaisen muodonmuutokset ja se järjestettiin upeana viertuaalielämyksenä. Palkintojenjaon ohella katsojia viihdytti Suomen ehdoton ykkösartisti, Vesala, sekä nouseva tähti, Ilta. Iltaa luotsasivat Linnan juhlien juontajana tunnettu ihana Ella Kanninen, sekä Nordic Business Forumin puhujakilpailun voittaja, Growth Tribe Finlandin toimitusjohtaja Anssi Rantanen.

Voittajaksi kruunattiin Topi Paananen, Peikko Group Oy. Vuoden perheyrittäjäksi valittiin Annaleena Hakola, Hakola Huonekalut Oy ja Startup-sarjan voiton pokkasi Jiri Heinonen sekä Sami Marttinen, Swappie Oy. Yleisö äänesti suosikikseen Veli-Matti Kärkkäisen, Kesla Oyj, ja tuomaristo palkitsi Spinnovan Janne Porasen Vastuullisuusteko-kunniamaininnalla.

Palaa tallenteen kautta vielä upeaan gaalan sekä kilpailijoiden etästudioiden mahtavaan tunnelmaan.

 

Lue lisää Entrepreneur of The Year -kilpailusta.

Esittäjä

Juha Hilmola
Partner, Growth Markets, Audit, EY Finland
Anna Pyykkö
EY Suomi, Brand, Marketing & Communications, Marketing Manager

Järjestäjä

EY Suomi
Tilintarkastuksen, verotuksen, liikejuridiikan ja yritysjärjestelyiden asiantuntija ja konsultti

Webinaari

Aika paikallinen aika