Kohti tuntematonta – kasvuyrittäjäseminaari 14.9.2021

Kohti tuntematonta – kasvuyrittäjäseminaari 14.9.2021

Muutos, myllerrys, hyppy tuntemattomaan, uudenlainen maailman tila. Miten navigoida muutoksessa ja millaisia valmiuksia yrittäjät tarvitsevat nyt? Tule kuuntelemaan äärimmäisen mielenkiintoisia puhujia Entrepreneur of the Year -seminaariimme.

EY tuo Entrepreneur of the Year -ohjelman kautta esiin Suomen eturivin yrittäjät jakamaan kokemuksensa juuri sinun kanssasi. Kun kaikki muuttuu, muutos pysyy – miten sinä pysyt kyydissä mukana? Miten huippumenestyneet yritykset ovat pärjänneet murroksessa? Tule kuuntelemaan seminaariimme tiistaina 14.9.2021. Voit osallistua livetapahtumaamme joko Helsingissä, Tampereella tai Oulussa, tai vaihtoehtoisesti voit liittyä seuraamaan Helsingin tapahtumaa mistä päin Suomea tahansa livestriimin välityksellä.

 

Ilmoittaudu mukaan heti!

 

Klo Livestream Helsinki Tampere Oulu
9:00   Verkostoitumisaamiainen Verkostoitumisaamiainen Verkostoitumisaamiainen
9:30 Tapahtuma alkaa, tervetuloa!
  EY:n ja kumppaneiden tervehdys
  Anna Perho
Kun kaikki muuttuu, muutos pysyy. Työkaluja muutoksessa pärjäämiseen.
  Pekka Laurila, CSO, Co-Founder, Iceye Oy
Otanimestä avaruuteen
Juhani Lehti, CEO, Tampereen Konepajat Oy
Kasvun menestysreseptit
Petteri Lahtela, yrittäjä, Co-founder, Oura Health Oy
Hullu idea älysormuksesta vei maailmanmaineeseen 
10:50 Kysymykset ja loppusanat Kysymykset ja loppusanat Kysymykset ja loppusanat
11:00 Live stream päättyy Verkostoitumislounas Verkostoitumislounas Verkostoitumislounas
12:00   Tilaisuus päättyy Tilaisuus päättyy Tilaisuus päättyy

Tapahtumapaikat

  • Helsinki: Tapahtumakeskus Koskenranta, Katariina Saksilaisen katu 9

  • Tampere: G LiveLab, Puutarhankatu 1

  • Oulu: Finnkino Plaza, Torikatu 32

Puhujat

Anna Perho 

Anna Perho on työelämän teemoihin  keskittynyt valmentaja, jonka missio on tehdä maanantaista viikon paras päivä. Hän on urallaan mm. pitänyt grillikioskia, kirjoittanut kolumneja, vetänyt radion aamushowta, myynyt hevosia, juontanut omia tv-ohjelmia ja hankkinut räjäytysluvan. Annan puheenvuorossa kuullaan, miten pärjätä jatkuvassa muutoksessa? Miten pää kestää, kun koko ajan pitää opetella uutta, ja sietää hallitsemattomia arjen muutoksia ja millaisia metataitoja siihen tarvitaan?

Pekka Laurila, CSO & Co-Founder, Iceye Oy: Mikrosatelliiteilla Otaniemestä avaruuteen

Iceye on Suomen suurin avaruusteknologiayritys, joka on kerännyt yhteensä jo yli 150 miljoonan euron rahoituksen sijoittajilta. Mikrosatelliitteja on lähetetty avaruuteen jo 10 ja Iceye suunnittelee vielä kahdeksan laukaisua vielä tämän vuoden puolella. Yhtiö työllistää tällä hetkellä jo lähes 200 henkeä. Mistä kaikki sai alkunsa? Miten satelliittien keräämä data kaupallistetaan? Millaisia haasteita aggressiivisessa kasvuvaiheessa oleva yritys on kohdannut? 

Tampereen Konepajat

Juhani Lehti, CEO, perustaja, Tampereen Konepajat Oy: Kasvun menestysreseptit

Tampereen Konepajat on yli 200 työntekijän ja 40 miljoonan euron liikevaihtoa tekevä konepaja. Juhani oli jo pikkupoikana varma, että tulee tekemään töitä rakastamiensa koneiden parissa. Miten tämä mies päätyi johtamaan menestyvää konepajaa, Tampereen kauppakamaria sekä Palhoniemen kartanon isännäksi opettelemaan viljelyä 20  ratsuhevosen kanssa? Jos tekee 15 vuodessa 12 yrityskauppaa, mitkä ovat tämän nopealiikkeisen miehen menestysreseptit?

Petteri Lahtela, yrittäjä, Co-founder Oura Health Oy: Hullu idea älysormuksesta vei maailmanmaineeseen 

"Miten Suomessa onnistuttiin synnyttämään täysin uudenlainen innovaatio - älysormus - ja luomaan kokonaan uusi tuotekategoria erittäin kilpailtuun ja nopeasti kasvavaan globaaliin markkinaan? Millainen on Petterin matka yrittäjänä, yhtenä Ouran perustajista? Hän jakaa ajatuksiaan esimerkiksi siitä, miten rakentaa monialainen tiimi, joka kykenee luomaan asiakkaan näkökulmasta aidosti merkityksellisen tuotteen ja viemään sen tehokkaasti globaaleille markkinoille mm. vaikuttajamarkkinoinnin keinoin. Hän paljastaa myös salaisuuden, miten mahdottomasta tehdään mahdollista, esimerkkinä tapaus Oura ja Prinssi Harry”. 

Järjestäjä

EY Suomi
Tilintarkastuksen, verotuksen, liikejuridiikan ja yritysjärjestelyiden asiantuntija ja konsultti

Webinaari

Aika paikallinen aika